​Τραγικό τέλος είχε ένας 55χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια από έναν αστυνομικό, επειδή ήταν σύμφωνα με τον δράστη… βλάσφημος!

Ο Τουφάιλα Χάιντερ, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, στην πόλη Γκουτζάρατ της επαρχίας Πουντζάμπ, καθώς κάποιοι πολίτες υποστήριξαν ότι τον άκουσαν να μιλάει με υποτιμητικά σχόλια για τους συντρόφους του προφήτη Μωάμεθ! Εκείνος μεταφέρθηκε σε ένα κελί στο αστυνομικό τμήμα, όπου συνέχισε να βλασφημεί.

«Ο αξιωματικός Φαράζ Ναβίντ τον έφερε στο αστυνομικό τμήμα και τον έβαλε σε ένα κελί. Ο Χάιντερ δεν σταμάτησε να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους Σαχάμπα (τους συντρόφους του Μωάμεθ) παρά τις προειδοποιήσεις πολλών αστυνομικών», είπε ένας από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος.

Ο αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος, όμως, φαίνεται πως εκνευρίστηκε ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο βλάσφημο. Έτσι, τα ξημερώματα, φανερά εξοργισμένος, πήγε στο κελί του κουβαλόντας ένα… τσεκούρι και άρχισε με μανία να τον χτυπάει στο λαιμό. Ο άτυχος άνδρας πέθανε με την πρώτη τσεκουριά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον αστυνομικό… ο οποίος συνέχιζε να τον τσεκουρώνει μέχρι που το κεφάλι του αποκολλήθηκε εντελώς από το υπόλοιπο άψυχο κορμί του.

«Περίπου στις 5 τα ξημερώματα ο Ναβίντ δεν μπόρεσε να ελέγξει τον θυμό του. Πήγε στο κελί του με ένα τσεκούρι, μπήκε μέσα και χτύπησε τον Χάιντερ στον λαιμό πολλές φορές», συνέχισε.

Μετά από λίγη ώρα, το θύμα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο αστυνομικός συνελήφθη για το φρικιαστικό έγκλημα.

Να σημειωθεί ότι η βλασφημία είναι ένα πολύ σοβαρό έγκλημα στο Πακιστάν, με τους κατηγορούμενους συχνά να λιντσάρονται μέχρι θανάτου επί τόπου.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook