Με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Αποστόλη Βουλγαράκη συναντήθηκε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στα Χανιά προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της ΝΔ .

Οι δύο άνδρες συζήτησαν μεταξύ άλλων και για τα θέματα του νομού Χανίων, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κος Σταϊκούρας: 

\”Άκουσα τις προτεραιότητες και τις ανάγκες που έχει η περιφέρεια, δεν θα ακούσετε εξαγγελίες, όταν κάτι υλοποιηθεί θα το δείτε στην πράξη. Κάποια από αυτά που συζητήσαμε και με τους συναδέλφους βουλευτές του νομού θα υλοποιηθούν.\”

Σε ότι αφορά τα της οικονομίας, ο κος Σταϊκούρας έκανε λόγο για σταθερότητα της οικονομίας, αποκλιμάκωση της ανεργίας, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, και άλλα… το βασικότερο όμως ήταν η επισήμανση ότι η Ελλάδα βγαίνει από τη κρίση!

Από την πλευρά του ο κος Βουλγαράκης τον ενημέρωσε για τις τρεις βασικές προτεραιότητες όπως χαρακτηριστικά είπε, που δεν είναι άλλες από το ΒΟΑΚ, τη διασύνδεση αεροδρομίου με ΒΟΑΚ και την ολοκλήρωση της μελέτης του φράγματος Ταυρωνίτη.

Τον κο Σταϊκούρα συνόδευαν στη συνάντησή του με τον κο Βουλγαράκη, οι δύο από τους τρεις βουλευτές της Ν.Δ στα Χανιά, Μανούσος Βολουδάκης και Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κονταξάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σχοινοπλοκάκης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Κώστας Μπροκαλάκης.

Στη συνέχεια ο κος Σταϊκούρας συνεχίζοντας τις επαφές του στα Χανιά συναντήθηκε με το Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, ενώ το πρόγραμμά του έχεις ως εξής:

– 10.30 π.μ επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων.
– 11.30 π.μ επίσκεψη στο Δήμαρχο Χανίων.
– 13.00 Επίσκεψη στους «Τάφους των Βενιζέλων» όπου θα τελεστεί τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Χανίων σεβασμιότατο κ.Δαμασκηνό και κατάθεση στεφάνου.
– 13.30 Επίσκεψη στο ίδρυμα και την οικία Βενιζέλου .
– 18.00 γραφεία Νο.Δ.Ε Χανίων όπου θα διεξαχθεί συμβούλιο διευρυμένης Νο.Δ.Ε .
– 19.00 Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου για την προγραμματισμένη εκδήλωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook