Τα… εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει ο Α.Ο. Χανιά, που έστω και με άγχος στο τέλος νίκησε με 2-1 την Καλλιθέα, δίνοντας συνέχεια στο \”διπλό\” του Πύργου.
Ήταν η τρίτη νίκη της Χανιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα και η δεύτερη σε ισάριθμα ματς με τον Κυριάκο Γρηγοράκη ως υπηρεσιακό προπονητή.
Στο 16\’ ο Κοντέων άνοιξε το… δρόμο για τη νίκη του ΑΟΧ για δεύτερο σερί ματς και στο 45\’ ο Πάγκαλος έδειχνε να απλοποιεί τα πράγματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο οι \”μπλε\”, που παρουσιάστηκαν με την πορτοκαλί εμφάνιση, ήταν νωθροί κι έδωσαν το δικαίωμα στην Καλλιθέα να πιστέψει ότι μπορεί να μπει ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 76\’ με εκπληκτικό γκολ του καλύτερού τους παίκτη, Μασάδο, κάνοντας αγχωτική τη συνέχεια της αναμέτρησης. 
Τελικά το 2-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Μουρτζάκη, που είχε ως βοηθούς τους Νικολακάκη-Ζησιμόπουλο.

Ντεμπούτο ως αλλαγή με τη φανέλα του ΑΟΧ έκανε ο Ευαγγέλου. 

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα Α.Ο. Χανιά-Καλλιθέα

Φάσεις-γκολ
3\’ Σουτ του Κατσικογιάννη άουτ.
6\’ Σουτ του Μπέλη καταλήγει εκτός εστίας.
12\’ Από φάουλ του Καραλή ο Κοντέων θα πάρει την κεφαλιά και ο Μιχελής θα αποκρούσει σε κόρνερ.
16\’ ΓΚΟΛ: Από νέα εκτέλεση φάουλ του Καραλή και… σύγχυση στην περιοχή της Καλλιθέας η μπάλα θα φτάσει στον Κοντέοντα, που με σουτ από πλάγια θέση θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
22\’ Σέντρα του Κατσικογιάννη, γυριστό σουτ του Μασάδο άουτ. 
28\’ Ο Πάγκαλος βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Καραλή που σουτάρει για να μπλοκάρει ο Μιχελής. 
29\’ Σουτ του Μασάδο άουτ. 
37\’ Φάουλ του Καραλή κεφαλιά του Πάγκαλου πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μιχελή.
40\’ Φάουλ του Μασάδο, κεφαλιά του Φερέιρα, ο Μπριλάκης δεν μπορεί να βρεθεί στην πορεία της μπάλας και να τη στείλει προς την εστία.
45\’ ΓΚΟΛ: Υποδειγματική αντεπίθεση για τον ΑΟΧ, με τον Καραλή να βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Παγώνη, που την κατάλληλη στιγμή \”κόβει\” τη μπάλα προς τον Πάγκαλο, που θα \”χριστεί\” σκόρερ, αφού από το τάκλιν του Λεβέντη η μπάλα χτυπάει στα πόδια του και καταλήγει στα δίχτυα (2-0).
51\’ Σουτ του Μανωλά άουτ.
53\’ Εκτέλεση φάουλ του Καραλή αποκρούει σε κόρνερ ο Μιχελής.
57\’ Ο Κατσικογιάννης πάσαρε στον Μιχαλόπουλο, το πλασέ του οποίου αποκρούει ο Σικαλιάς και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Κατσικογιάννη κοντράρει σε σώματα αμυντικών και καταλήγει στα χέρια του γκολκίπερ του ΑΟΧ. 
64\’ Δυνατό σουτ του Καμινιώτη \”τραντάζει\” το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.
74\’ Σουτ του Κρητικού άουτ. 
76\’ ΓΚΟΛ: Ο Μασάδο με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή μειώνει σε 2-1. 
87\’ Ο Πάγκαλος \”κλέβει\” τη μπάλα από τον Λεβέντη αλλά με σουτ τη στέλνει άουτ. 
90+2\’ Κόρνερ του Οικονομόπουλου, κεφαλιά του Ευαγγέλου μπλοκάρει ο Μιχελής.

Διαιτητής: Μουρτζάκης
Βοηθοί: Νικολακάκης-Ζησιμόπουλος
4ος διαιτητής: Μανούρας

Κίτρινες κάρτες: Μπριλάκης (36\’), Μανωλάς (40\’), Λεβέντης (52\’), Ρουσάκης (61\’), Πιτταράς (79\’), Τ. Παγώνης (82\’), Μιχαλόπουλος (86\’),

Α.Ο. Χανιά (Κυριάκος Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Τ. Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Μανωλάς, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας (60\’ Καμινιώτης), Εσόνο, Καραλής (84\’ Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Κρητικός (87\’ Ευαγγέλου).

Καλλιθέα (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μιχελής, Λεβέντης, Κ. Παγώνης, Φερέιρα, Μπριλάκης (46\’ Πιτταράς), Ρουσάκης, Μιχαλόπουλος, Μπέλης (39\’ Αρναρέλλης), Νικολάου, Μασάδο, Κατσικογιάννης (71\’ Τσίπρας).

Λ.Αντ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook