Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά στη Β΄Εθνική κατηγορία η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ που στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει στο Κλειστό του ΒΑΚ στις 5 το απόγευμα τον Ερμή Περάματος.

Στο παιχνίδι αυτό θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει προ πολλού το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 κατηγορία όμως το ζητούμενο για τον ΟΦΗ και για τον κόσμο του για να μπει και το κερασάκι στην τούρτα θα είναι να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του που θα του χαρίσει παράλληλα και την κατάκτηση του τίτλου στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Το Κλειστό του ΒΑΚ αναμένεται να είναι κατάμεστο από κόσμο για πρώτη φορά φέτος προκειμένου να πανηγυρίσουν από κοινού παίκτες, τεχνική ηγεσία και φίλαθλος κόσμος την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Στο παιχνίδι της Κυριακής θα υπάρχει και το ανάλογο τελετουργικό καθώς στο τέλος του αγώνα θα δοθεί Κύπελλο ανόδου στην ομάδα του ΟΦΗ από την διοίκηση του Ερασιτέχνη . Εφόσον ο ΟΦΗ είναι ο νικητής του αγώνα την κούπα του πρωταθλητή στους παίκτες της κρητικής ομάδας θα την δώσει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης. Παρόντες θα είναι επίσης και οι -επί πολλά χρόνια- αρωγοί της προσπάθειας του τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ οι κ. Καράτζης, Παπακαλιάτης, Βελούδας και Περβολαράκης.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Β΄ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ των ανδρών :

Κυριακή 5 Ιουνίου

Καλαμαριάς 17.00 Απόλλων Καλ. – ΑΣ Φίλιππος Βέροιας Θωμόπουλος, Γερακίνης (Χαρισόπουλος)
Αρναίας 17.00 ΣΑ Στρατωνίου – ΑΕ Ν.Κηφισιάς Δεληγιαννίδης, Τζίμα (Τζιοπάνος)
ΔΑΚ Πολίχνης 17.00 ΑΜΣ Αναγέννηση Φλ. – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου Τζιβελεκίδου, Θεοδώρου (Αστρεινίδης)
ΔΓ Αιγάλεω 17.00 Αιγάλεω ΑΟ – ΑΟ Αίολος Τρικάλων Σαλαβός, Χαλαμπαλάκης (Βαμβακάς)
Λευκάδας 17.00 ΑΕ Δόξα Λευκάδας – ΑΣΕ Δούκα Καραλής, Σοφιανόπουλος (Κωστής)
Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ – ΓΣ Περάματος Ερμής Μπλέτσας, Τσώνος Μ., (Μαγκανάς)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook