​Απίστευτη γκάφα έγινε πριν από λίγες μέρες στη Διαύγεια, όταν δημοσιεύτηκε απόφαση για την επιμήκυνση των συμβάσεων μίσθωσης πέντε πολυτελών αυτοκινήτων για τέσσερις έως έξι μήνες, αναφέροντας τα ονόματα πέντε συγκεκριμένων πρώην βουλευτών.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», οι πέντε αυτοί βουλευτές έγιναν έξαλλοι μόλις έμαθαν τα καθέκαστα και ξεκαθάρισαν ότι μετά από τις πρώτες εκλογές τον Μάιο του 2012, οπότε και δεν επανεξελέγησαν, παρέδωσαν στη Βουλή τα αυτοκίνητα που τους είχε παραχωρήσει.

Πρόκειται για τους πρώην βουλευτές, κ. Παπαζιώζου, Μ. Γιαννάκου, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Π. Ζούνη και Α. Τριανταφυλλοπούλου, ενώ δημοσιεύτηκαν και τρεις συμβάσεις, χωρίς να αναγράφονται τα ονόματα των βουλευτών στους οποίους χρεώθηκαν.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης, ότι αρκετοί από τους παραπάνω βουλευτές διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για το γεγονός ότι βρέθηκαν μπλεγμένοι σε μια υπόθεση που δεν ισχύει, με αποτέλεσμα η Βουλή να βγάλει άρον άρον διευκρινιστική ανακοίνωση.

Σύμφωνα μ’ αυτήν λοιπόν, η ανάρτηση στη Διαύγεια ήταν ένα… «λάθος εκ παραδρομής». Όπως αναφέρει και ο Μικροπολιτικός των Νέων, ο γενικός γραμματέας του Σώματος της Βουλής ξεκαθαρίζει ότι οι πέντε βουλευτές, τα ονόματα των οποίων αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, δεν κράτησαν ούτε μια μέρα παραπάνω τα αυτοκίνητά τους και ότι όλο αυτό είναι ένα λάθος.

Διευκρινίζεται μάλιστα, ότι τα πέντε αυτά πολυτελή οχήματα είναι μέρος του 15μελούς στόλου της Βουλής, στον οποίο περιλαμβάνονται και τα αυτοκίνητα του προέδρου και των αντιπροέδρων της Βουλής.

Σημειώνεται τέλος, ότι συχνά ο στόλος αυτό δεν επαρκεί, αφού οι αποστολές είναι πολυπληθείς και πολλές φορές η Βουλή αναγκάζεται να δανείζεται αυτοκίνητα από διάφορα υπουργεία.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook