Το Diavel Titanium θα παραχθεί σε 500 αντίτυπα για τους λίγους τυχερούς που μπορούν να το κάνουν δικό τους με το τιτάνιο και τα ανθρακονήματα να έχουν τη δική τους τιμητική σε αυτή την ξεχωριστή έκδοση.

Το χρώμα που κυριαρχεί στο περιορισμένης παραγωγής Diavel είναι φυσικά αυτό το τιτανίου, το οποίο καλύπτει αρκετά από τα μέρη της μοτοσικλέτας και ως υλικό. Το τιτάνιο το βλέπουμε στο κάλυμμα του προβολέα αλλά και στα πάνελ που καλύπτουν το ρεζερβουάρ. Το εξωτικό υλικό κάνει την εμφάνισή του και στο κάλυμμα της σέλας του συνεπιβάτη όπου συνδυάζεται με ανθρακονήματα.

Από ανθρακονήματα είναι οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα για τον κινητήρα, τα καλύμματα του ψυγείου, το σμιλεμένο κομμάτι πάνω από τον προβολέα, τα φτερά των τροχών εμπρός-πίσω, το προστατευτικό του εμπρός γραναζιού της αλυσίδας αλλά και το πλαίσιο της τάπας του ρεζερβουάρ.Η σέλα φέρει νέα επένδυση από Alcantara και το λογότυπο της περιορισμένης έκδοσης, ενώ υπάρχει και πλακέτα με αύξοντα αριθμό.

Επίσης, για τη συγκεκριμένη περίσταση το πλαίσιο έχει βαφτεί σε μαύρο χρώμιο, ενώ οι ατσάλινες εξατμίσεις έχουν περαστεί με ειδική κεραμική επίστρωση που ονομάζεται Zircotech. Τέλος, οι μαύρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου είναι σχεδιασμένες ειδικά για αυτή την έκδοση.

Αλλαγές στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη δεν υπάρχουν και το Diavel Titanium φέρει όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια που έχει διαθέσιμα η Ducati για το power cruiser της.Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κινητήρας: 4Τ, V2, Υ/Ψ, 8β
Κυβισμός (κ.εκ.): 1.198/9.250
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 160/9.250
Ροπή (Kgm/σ.α.λ.): 13,3/8.000
Βάρος: 234 κιλά, πλήρες

Πηγή: mototriti.gr