Μία εταιρεία κοσμημάτων ρωσο-ιταλικών συμφερόντων, η Caviar, «ντύνει» τα iPhone με χρυσό στον οποίο σκαλίζει το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Συγκεκριμένα, η Caviar λάνσαρε τη σειρά «Supremo Putin II», που δεν είναι κάτι άλλο από τα νέα iPhone 6 τα οποία έχει διακοσμήσει με χρυσό πάνω στο οποίο έχει σκαλίσει την κεφαλή του Ρώσου ηγέτη. Το iPhone 6 Supremo Putin II πωλείται έναντι 3.000 ευρώ το κομμάτι.

Ωστόσο, υπάρχει και πιο οικονομική έκδοση, εκείνη με τιτάνιο αντί για χρυσό που ονομάζεται «Ti Supremo Putin». Τo iPhone Ti Supremo Putin πωλείται έναντι 2.360 ευρώ το κομμάτι.

Πάντως, παρά την ασυνήθιστη διακόσμηση για κινητό τηλέφωνο η εταιρεία πιστεύει πως θα «ξεπουλήσει», αφού η πρώτη σειρά λανσαρίστηκε τον Ιούνιο του 2014, με το iPhone 5 Supremo Putin, όταν κατασκευάστηκαν μόλις 144 smartphone της Apple, έγινε ανάρπαστη μέσα σε λίγες ημέρες. Τώρα η εταιρεία προχώρησε στην κατασκευή συνολικά 299 iPhones 6 Supremo Putin II.

Ωστόσο ο ίδιος ο πρόεδρος φέρεται να είναι αρνητικός με την εν λόγω καμπάνια, σύμφωνα με τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ την περασμένη Δευτέρα. Ετσι, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την παραγωγή των «Putinphones». Αυτές οι 299 συσκευές θα είναι και οι μοναδικές που θα κυκλοφορήσουν.


iefimerida.gr