Η μοτοσικλέτα «μαζικής» παραγωγής με το μεγαλύτερο κινητήρα στον κόσμο έγινε 10 ετών και η Triumph δημιούργησε μια επετειακή έκδοση με εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Η παραγωγή του Rocket X, με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 2.294 κ.εκ. και 22,53 Kgm στις 2.750 σ.α.λ., θα περιοριστεί στις 500 μοτοσικλέτες. Το μαύρο είναι το χρώμα που κυριαρχεί πάνω στο Rocket, όπως και το γράμμα X (10 στα λατινικά) που το βλέπουμε στη βαφή αλλά και στα σήματα της βρετανικής μοτοσικλέτας. 

Η βαφή, την οποία έχει επιμεληθεί η βρετανική εταιρία custom βαφών 8-Ball ,είναι από τις πλέον εντυπωσιακές που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό σε μοτοσικλέτα παραγωγής. Όλα έχουν γίνει στο χέρι και απαιτούν τέσσερις ημέρες δουλειάς, έξι στρώματα βερνικιού και δύο γυαλίσματα! 

Το highlight βέβαια είναι το εκτεθειμένο βουρτσισμένο μέταλλο στα φτερά και φυσικά στο ρεζερβουάρ. Σε μαύρο είναι βαμμένα, επίσης, οι εξατμίσεις, η μικρή μάσκα του προβολέα, το τιμόνι, οι καθρέπτες και τα λεβιέ το ποδόφρενο και ο επιλογέας για τις ταχύτητες.


mototriti.gr