Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Κιλκίς, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, 49 και 19 ετών (πατέρας – γιος), εναντίον των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση σε βάρος 37χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος της περιοχής.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία του επιχειρηματία για εκβιαστικό τηλεφώνημα που είχε δεχθεί από τον 19χρονο, προκειμένου να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, για να μην τον καταγγείλει στις Αρχές ως υπεύθυνο του τραυματισμού του, που έγινε μέσα στο κατάστημα του 37χρονου. Σε διαφορετική περίπτωση, ο νεαρός απείλησε το θύμα ότι θα προκαλούσε φθορές στο μαγαζί του.

Ακολούθως, χθες το απόγευμα, σε προγραμματισμένη συνάντηση σε περιοχή του Κιλκίς εμφανίστηκε ο 49χρονος και παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 2.000 σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τον επιχειρηματία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στη συνέχεια σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 19χρονος.

Επίσης, προέκυψε ότι ο νεαρός στερείται νόμιμων εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook