Θρηνεί το Ηράκλειο για τον θάνατο του Ζαχαρία Μπαντουβά, γιο του Κώστα Μπαντουβά, πρώην βουλευτή Ηρακλείου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο το πρωί στις 11:00.

Φορείς εξέφρασαν με ανακοινώσεις και ψηφίσματα τα συλληπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του Ζαχαρία Μπαντουβά που \”έφυγε\” μόλις στα 40 του χρόνια.

Ακολουθούν συλληπητήρια μηνύματα

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρηγόρη Ροκαδάκη

«Με βαθιά θλίψη, ευρισκόμενος στο εξωτερικό, πληροφορήθηκα σήμερα τον πρόωρο θάνατο του Ζαχαρία Μπαντουβά, ενός νέου ανθρώπου με δράσεις και οράματα που πρόσφερε στην Κρήτη, και που ο θάνατός του αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα όχι μόνον για την οικογένειά του, αλλά και για όλους, όσοι τον γνώρισαν.

Το ήθος του, η συνέπεια, η επαγγελματικότητα και η παρουσία του στο χώρο του τουρισμού, αποτελούν ένα ξεχωριστό παράδειγμα.

Συμμετέχοντας στο πένθος της οικογένειας, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, και ιδιαίτερα στον αγαπητό μου φίλο Κώστα Μπαντουβά και την σύζυγό του , ευχόμενος όπως ο Θεός να τους δίδει δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη απώλεια του γιου τους, Ζαχαρία ».

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης

«Δάκρυσε» η Συνοικία Αγίας Αικατερίνης, στο άκουσμα της είδησης, ότι ο Ζαχαρίας Μπαντουβάς, έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης του Δήμου Ηρακλείου, με οδύνη και θλίψη στην αναγγελία του θανάτου του Ζαχαρία Μπαντουβά, υιού του Επίτιμου Μέλους του Πολιτιστικού Συλλόγου και Μεγάλου Ευεργέτη της Συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης κου Κώστα Μπαντουβά, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στα γραφεία του και ομόφωνα αποφάσισε:

1) Να εκφράσει τις πιο θερμές συλλυπητήριες ευχές του στην οικογένεια,

2) Να καταθέσει το ποσό των 100 Ευρώ στην Επιτροπή Διακονίας και Αγάπης της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου και

3) Το Δ.Σ. να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

Συλληπητήρια από το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Θήρας

Μετά το άγγελμα του θανάτου του Ζαχαρία Μπαντουβά, υιού του Κώστα Μπαντουβά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

2. Να παραστεί στη εξόδιο ακολουθία

3. Να καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ στη μνήμη του υπέρ της «Ηλιαχτίδας»

Συλληπητήριο μήνυμα –  ψήφισμα από τη ΝΟΔΕ Ηρακλειου

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου, με την αναγγελία του θανάτου του Ζαχαρία Μπαντουβά, υιού του Κώστα Μπαντουβά, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στα γραφεία της και ομόφωνα αποφάσισε.

• 1ον Να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην  οικογένεια του θανόντος.

• 2ον Να καταθέσει το ποσό των 100 Ευρώ στον  Παγκρήτιο σύλλογο παιδιών με νεοπλασία «Ηλιακτίδα»

• 3ον Να παραστεί σύσσωμη η Νομαρχιακή Επιτροπή  στην νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τον θάνατο του Ζαχαρία Μπαντουβά

«Συμμετέχω με θλίψη στο πένθος της οικογένειας και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το θάνατο του Ζαχαρία Μπαντουβά.

Επιχειρηματίας με όραμα και διάθεση για δουλειά, προσέφερε στην Κρήτη και τον τουριστικό κλάδο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και ιδιαίτερα στον πρώην συνάδελφο και διακεκριμένο πολίτη του τόπου μας, πατέρα του εκλιπόντος, Κωστή Μπαντουβά.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook