Μία μεγάλη περιπέτεια υγείας που την έφερε μία ανάσα από το θάνατο, έζησε η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή και μητέρα δύο παιδιών. Η βουλευτής έδωσε τιτάνια μάχη για τη ζωή της, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλιστα ευθύνεται για υψηλά ποσοστά θνησιμότητας.

Η ίδια μάλιστα επέλεξε να αποκρύψει από τα μέσα ενημέρωσης, ακόμα και από μέλη του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντός της, το γεγονός ότι έπρεπε να καθίσει τελικά σε χειρουργικό τραπέζι.

Ωστόσο, άτομο από το περιβάλλον της εξομολογήθηκε στην Espresso ότι η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε εδώ και ένα μήνα. Μάλιστα, όλοι οι γιατροί έδειχναν ως μονόδρομο το χειρουργείο εξωτερικού.

Η ανεξάρτητη βουλευτής είχε εντονότατους πόνους στην κοιλιά και άλλα συμπτώματα της εν λόγω ασθένειας που αμέσως σήμαναν συναγερμό στους θεράποντες ιατρούς της.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η κατάσταση της Ραχήλ Μακρή ήταν τόσο άσχημη που από ημέρα σε ημέρα θα μπορούσε να οδηγηθεί στην καταπληξία ή ακόμη και τον θάνατο.

Το χειρότερο ήταν πως οι γιατροί έλεγαν στην κ. Μακρή πως ακόμη και στην περίπτωση επέμβασης τα ποσοστά επιτυχίας ήταν 50%-50%.

Έχοντας πάντα στο πλευρό της το σύζυγο, τα παιδιά και τη μητέρα της η κ. Μακρή αποφάσισε να δώσει τη μάχη.

Τελικά χειρουργήθηκε σε γνωστό κέντρο των βορείων προαστίων, όλα πήγαν καλά και η βουλευτής επέστρεψε δυνατή και υγιής στα καθήκοντά της.

news247.gr από Espressonews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook