Σαν ψέμα ακούστηκε η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Πύργου Καλού Χωριού Ηρακλή Φραγκιαδουλάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην οικία του σήμερα το πρωί. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν για επιληπτικό σοκ την ώρα του ύπνου του.

Ο 25χρονος μέσος υπήρξε ποδοσφαιριστής στο Καλό Χωριό για πάρα πολλά χρόνια, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του. Χαρακτήρας άψογος, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στο γήπεδο, έδινε πάντα τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του και την ομάδα του.

Η κηδεία του άτυχου ποδοσφαιριστή θα γίνει αύριο Σάββατο στις 15.00 στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Καλό Χωριό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Από τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου βγήκε πριν από λίγο η εξής νέα ανακοίνωση:

\”Λόγω του αιφνίδιου θανάτου του ποδοσφαιριστή του Σωματείου Α.Σ.ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗ, ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος στη μνήμη του νεαρού αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι αγώνες της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α\’ κατηγορίας καθώς και οι προγραμματισμένοι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β\’ κατηγορίας του σαββατοκύριακου 15 και 16 Νοεμβρίου 2014.

Η ημερομηνία τέλεσης των αναβληθέντων αγώνων θα καθοριστεί με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος.\”

anatolhsport.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook