Αρκετά \”χορταστικό\” για όσους το παρακολούθησαν ήταν το φιλικό παιχνίδι του Πλατανιά με τον Εργοτέλη στο Μάλεμε.
Οι \”κιτρινόμαυροι\” του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησαν με 3-2 με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν χωρίς τους διεθνείς (Ιτούα, Κουλιμπαλί, Ολιμπά) και τους Μαχαμάτ, Μπανανά, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Σέχου προηγήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο με 2-0, ενώ θα μπορούσαν να είχαν ισοφαριστεί στο 27\’ αλλά το σουτ του Μπογκντάνοφ προσέκρουσε στο δοκάρι.
Στο 16\’ από πάσα του Τζίλβαν ο Τόρες με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει το 2-0 στο 38\’ ο Τσοντάκης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Αποστολόπουλου.
Η αντεπίθεση του Εργοτέλη ξεκίνησε στο 61\’ με το γκολ του Γιουσούφ, μετά από σέντρα του Ρέντζα. Στο 70\’ ο Γιουσούφ έγινε δημιουργός και από δική του πάσα ο Χαντί με σουτ από κοντινή απόσταση ισοφάρισε. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Μπαμ Μπαμ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Γιουσούφ.

\"PLAT.
\"PLAT.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Γκσπούρνινγκ (67’ Περιστερίδης), Αποστολόπουλος (46’ Ζουμπουλάκης), Αγκιλέρα (64’ Ντεντάκης), Δημήτρης, Ζαραδούκας, Τέτε, Μενδρινός, Φιγκέιρα (72′ Χαλκιαδάκης), Μπεριάν (35’ λ.τ. Τσοντάκης), Τζίλβαν (46’ Ναζλίδης, λ.τ. 60’ Τσουράκης), Τόρες (64’ Γιακουμάκης).

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι (46’ Καβουσάκης), Τζανακάκης (54’ Καζναφέρης), Μέγι, Γιοβάνοβιτς (72’ Μπουρσέλης), Πίτσος (54’ Ρέντζας), Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ (54’ Στράους), Βλαχοδήμος (54’ Γιουσούφ), Χαντί (72’ Κούρεζ), Μπρούνο (54’ Μπαμ Μπαμ), Νόσκοβιτς (54’ Παμλίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook