Μετά το \”διπλό\” επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-0 η ομάδα Κ15 του Πλατανιά επιβλήθηκε της Καλλονής με 4-0 στις Μουρνιές.
Για την ομάδα του Αντώνη Καρατζή, που παρουσιάζεται βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι, δύο γκολ σημείωσε ο Αναγνωστόπουλος και από ένα οι Κακαβελάκης, Γ. Παγωνάκης.
Η σύνθεση της Κ15: Τζολάκης, Γ. Παγωνάκης, Κατσαρός, Ντόις, Αργυρουδάκης, Νικητόπουλος, Αναστασόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Ζουμαδάκης, Κακαβελάκης, Γιαπιντζάκης.
Έπαιξαν και οι Ζαχαριουδάκης, Μαράκης, Αποστολάκης, Στεφανίδης, Αρζίδης

Ήττα στην Κομοτηνή για την Κ20

Ουραγός, μαζί με την Κέρκυρα, παρέμεινε η ομάδα Κ20 του Πλατανιά, που ηττήθηκε και στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 1-0, με γκολ του Λίτσκα. Αυτή ήταν η όγδοη ήττα σε εννιά ματς πρωταθλήματος Νέων για τους \”ερυθρόλευκους\” του Νίκου Μαναρώλη.

 

Εντός έδρας ήττα η Κ17

Παρότι για μεγάλο διάστημα του αγώνα ο Παναθηναϊκός έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές -και έμεινε στο τέλος με εννιά- η ομάδα Κ17 του Πλατανιά δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα με 1-3.
Οι \”πράσινοι\” προηγήθηκαν στο 18\’ με σουτ του Μπουζούκη, για να γίνει το 0-2 ένα λεπτό αργότερα με τον Πίσπα να εκμεταλλεύεται λάθος στην \”ερυθρόλευκη\” άμυνα.
Στο 27\’ ο Μανιός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αλλά το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν να μειώσει στο 38\’ με τον Σκουλουδάκη.

Τη νίκη του Παναθηναϊκού \”σφράγισε\” ο Κουντουριώτης, σε ένα σημείο όπου οι παίκτες του Γιάννη Κατσούλη υπερείχαν στον αγωνιστικό χώρο. 
Στο 89\’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Λώλος, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Κορωνάκη.
Πλατανιάς (Γιάννης Κατσούλης): Κουράκης, Μαραγκουδάκης, Κλειδής, Τσέλα, Κορωνάκης, Κωνσταντινίδης, Ρουσάκης, Μαθιουδάκης, Πλατινάκης, Σκουλουδάκης, Αντ. Αμαραντίδης.
Έπαιξαν και οι Κοκάκης, Μπούχλης, Παπανικολάου, Παναγιωτίδης.
Παναθηναϊκός (Κώστας Φρατζέσκος-Γιώργος Σίμος): Σαμπατάκος, Μανιός, Ντόκο, Οικονομόπουλος, Γκουντούνας, Θεοχάρης, Κουντουριώτης, Σάμιος, Πίσπας, Μπουζούκης, Δημήτρουλας. 
Έπαιξαν και οι Ξεπαπαδάκης, Βαρέσης, Λώλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook