Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video με τροχαίο ατύχημα σε πόλη της Κίνας.

Όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Skynews, μια γυναίκα που επέβαινε στην πίσω θέση διερχόμενης μηχανής, παγιδεύτηκε κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου ύστερα από τη σύγκρουση του οχήματος με τη μοτοσυκλέτα. Χωρίς να χάσουν στιγμή περίπου 20 περαστικοί σπεύδουν στον τόπο του ατυχήματος για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό της. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας αστυνομικός.

Με συντονισμένες κινήσεις καταφέρνουν να σηκώσουν τη μια πλευρά του αυτοκινήτου, ανοίγοντας έτσι δρόμο προς την παγιδευμένη γυναίκα, η οποία και απομακρύνεται με ασφάλεια.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Το απίστευτο τροχαίο συνέβη στις 13 Νοεμβρίου στην επαρχία Ζεζιάνγκ στο ανατολικό τμήμα της Κίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Skynews, η γυναίκα υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί έναν μήνα νωρίτερα, τον Οκτώβριο, σε πόλη της κινεζικής επαρχίας Ανχουέι, όταν διερχόμενος πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

\"Εικόνα

Εικόνα από το ατύχημα του Οκτωβρίου
Και σε εκείνη την περίπτωση, η έγκαιρη επέμβαση των περαστικών απέτρεψε τα χειρότερα, με τον τραυματισμένο πεζό να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook