Ένας 31χρονος και ένας 35χρονος συνελήφθησαν χθες στο Ηράκλειο, όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr,  για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες, εκαναν έλεγχο στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο άνδρες και κατέσχεσαν περισσότερο από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθησαν, χθες (18-11-2014), το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 35 ετών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, για τον 31χρονο ο οποίος κατέχει και διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή του Ηρακλείου, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 31χρονο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 42 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία όπου διέμενε από κοινού με τον 35χρονο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Δύο (2) γυάλινα δοχεία με περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (644) γραμμαρίων.

• Τρείς (3) συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (19) γραμμαρίων

• Μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook