Μια ακόμη παρέμβαση πραγματοποίησε χθες η Λαϊκή Στάση Πληρωμών στο Ηράκλειο, με τους πλειστηριασμούς να κηρύσσονται άγονοι.

Στην ανακοίνωση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών αναφέρεται:

\”Άλλη μια Νίκη για την Λαϊκή Στάση Πληρωμών οι τραπεζίτες πλέον δεν τολμούν ούτε απέξω να περάσουν από το Ειρηνοδικείο και οι συμβολαιογράφοι δηλώνουν ότι θα το σκεφτούν καλά αν ξανά πάρουν πλειστηριασμό …

Επίσης σήμερα συναντήσαμε Πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας Από το ΙΚΑ φυσικά κηρύχθηκε άγονος…

Η συμμετοχη του κόσμου έχει σχεδόν διπλασιαστεί….

Η δράση μας στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου έχει καταφέρει να αποτρέψει τον πλειστηριασμό πολλών ακινήτων έως σήμερα με αποτέλεσμα την συνεχή εξάπλωσή της σε όλη τη χώρα . Με ρίσκο την σωματική μας ακεραιότητα και την προσωπική μας ελευθερία παλεύουμε ενάντια στην αρπαγή της περιουσίας μας και την εξαθλίωση από ένα καλά οργανωμένο σύστημα που θέλει τον πολίτη πλήρως υποταγμένο, υποχείριό του.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών δεν κατευθύνεται από κανένα κόμμα ή μηχανισμό παρά μόνο από την βούληση όσων συμμετέχουν..Ένα είναι το σύνθημά μας:ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!

Εμείς δεν κουβαλάμε σημαιάκια κομμάτων, ούτε κονκάρδες.Εμείς κουβαλάμε την αγάπη μας για την πατρίδα και την ελευθερία, κουβαλάμε τις αξίες και τις αρχές που χαρακτηρίζουν το έθνος μας…κουβαλάμε πάνω από όλα την ανάγκη για δημοκρατία.

Ας σταματήσουν οι \’εξυπνοι\’ να λοιδορούν εναντίον μας…η προσπάθειά τους να μας εντάξουν σε κάποιο κόμμα είναι και θα είναι αποτυχημένη γιατί η δράση μας μόνο καλό έχει αποφέρει στους πολίτες αυτού του τόπου….ας καταλάβουν επιτέλους οτι όταν οι τράπεζες ή το κράτος σου αρπάζει το σπίτι δεν ρωτά σε ποιο κόμμα ανήκει ο ιδιοκτήτης του ώστε να κάνει εξαιρέσεις…για αυτούς είμαστε όλοι ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ!…\”

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook