Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ηρακλείου:

\”To ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου σε συνέχεια της κοινής απόφασης με τα ΔΣ των συλλόγων Πρωτοβάθμιας , « ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ» και «ΦΑΙΣΤΟΣ» αποφάσισε τα παρακάτω.

1. Οι συνάδελφοι διευθυντές και όσοι καλούνται να συμμετέχουν να δηλώνουν συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή και όχι στα σεμινάρια -συναντήσεις. Παραμένουν στις σχολικές τους μονάδες εκτελώντας κανονικά τα καθήκοντά τους, καθώς δεν είναι υποχρεωμένοι να παρευρεθούν στις συναντήσεις και δε διατρέχουν κίνδυνο πειθαρχικών κυρώσεων.

2. Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ , κηρύττει 3ωρη στάσης εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 02:00 μ.μ. και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν σ’ αυτήν προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε συλλογικά απέναντι στις μεθοδεύσεις εφαρμογής της αξιολόγησης.

Συγκεκριμένα, καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, στα γραφεία των σχολικών συμβούλων στις 11:00 π.μ. (Ρολέν 4 – κοντά στην Παλιά Ακαδημία), όπου υπάρχει ενημερωτική συνάντηση για την αξιολόγηση στους διευθυντές από το σχολικό σύμβουλο κ Κορναράκη για τους Διευθυντές των σχολείων ευθύνης του.

Δηλώνουμε ότι απόφαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ είναι να προκηρύσσει στάση εργασίας σε κάθε ενημερωτική συνάντηση – σεμινάριο και για κάθε διαδικασία αξιολόγησης με παράσταση διαμαρτυρίας .

Καλούμε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης , τον Υπεύθυνο Επιστημονικής Καθοδήγησης , τους Σχολικούς Συμβούλους να σταματήσουν κάθε διαδικασία αξιολόγησης και να συνταχθούν με την συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου .

Σημείωση.

1. Την Παρασκευή προγραμματίζεται και μαθητικό συλλαλητήριο . Αν πραγματοποιηθεί η ΕΛΜΕ Ηρακλείου θα συμμετέχει με την στάση εργασίας στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις και τα δίκαια αιτήματα των μαθητών μας .

2. Πρόσκληση ΕΛΜΕ την Πέμπτη για συντονισμό 20 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ , ΩΡΑ 06.30μμ . \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook