Το βραβευμένο πρόγραμμα The Met:Live in HD, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη παράσταση της «Κάρμεν» παρουσιάζει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 την όπερα «Ο Kουρέας της Σεβίλλης» του Gioacchino Rossini. 

Η γεμάτη ζωντάνια και κέφι παραγωγή της ΜΕΤ στην κλασική κωμωδία του Rossini –που έχει να επιδείξει μερικές από τις πιο γνωστές μελωδίες του λυρικού μελοδράματος – παρουσιάζει την Isabel Leonard στον ρόλο της κεφάτης Ροζίνας, τον Lawrence Brownlee στον ρόλο του πονηρού αγαπημένου της και τον Christopher Maltman στον ρόλο του απέραντα πολυμήχανου και γοητευτικού κουρέα. Ο Michele Mariotti διευθύνει τη ζωηρή και μελωδική μουσική.

Προπώληση εισιτηρίων στην Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. – Γραφείο Πολιτισμού (Αρκαδίου 48-50) και ώρες 9:00-14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Οι τιμές των εισιτηρίων της Met Opera όπως καθορίζονται από τον όμιλο Αντεννα είναι : Φοιτητές/Άνεργοι/Παιδιά: 13€, Γενική είσοδος: 18€.

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της ΜΕΤ από την πρώτη σεζόν του προγράμματος στην Ελλάδα είναι ο όμιλος Μυτιληναίος ενώ κεντρικός χορηγός επικοινωνίας είναι ο δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, όπως και τα προηγούμενα 3 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφείτε στο Met In Greece Club επισκεφθείτε το www.metingreece.com και το [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook