Αν και τα πάντα ίσως ξεκαθαρίσουν από την Δευτέρα (6/6) και μετά στα διοικητικά του ΑΟΧ, από ότι φαίνεται η Κίνηση Φίλων ΑΟ Χανιά με επικεφαλής τον Παντελή Ευθυμάκη έχει αρχίσει να κινείται δραστήρια. Το πρώτο μέλημα είναι να τακτοποιηθούν οι εκρεμμότητες με τους ποδοσφαιριστές, όπου λογικά μέχρι την Τετάρτη θα υπάρχουν εξελίξεις.

Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FlashNews.gr, που δεν επιβεβαιώνονται από τους κύκλους της ομάδας, η Κίνηση έχει κάνει τις πρώτες επαφές με προπονητή. Το όνομα που ακούγεται έντονα για υποψήφιος τεχνικός του ΑΟ Χανιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι αυτό του Νίκου Νεντίδη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, φαίνεται να έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα.
Βέβαια ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον τωρινό προπονητή Γιώργο Προμπονά, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι υπάρχει η θέληση να τον κρατήσουν στην ομάδα έστω και ως βοηθό προπονητή.
Όσον αφορά το Νεντίδη είναι γεννημένος στις 7 Ιουνίου 1966 στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Το 1982 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ το 1985 έκανε το βήμα με την μεταγραφή του στον Απόλλων Καλαμαριάς. Στους «ροσσονέρι» έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 1987, ενώ επέστρεψε και το 1996, «καταγράφοντας» συνολικά 81 συμμετοχές με 1 γκολ.
Από τον Ιανουάριο του 1988 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, αφού «κατηφόρισε» στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό. Με την «ερυθρόλευκη» φανέλα αγωνίστηκε σε 57 αγώνες και σημείωσε 2 γκολ, κατακτώντας 2 Κύπελλα Ελλάδας και 1 Σούπερ Καπ. Το 1993-94 μεταγράφηκε στον Ηρακλή, όπου είχε 21 συμμετοχές.
Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στον Αγροτικό Αστέρα μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1995, ενώ στην ομάδα του Ευόσμου επέστρεψε και το 1997-98 όπου έκλεισε και την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ενδιάμεσα πέρα από την επιστροφή του στον Απόλλωνα Καλ., υπήρξε και το πέρασμα του από το Ναυπακτιακό Αστέρα (1996-97). Αγωνιζόταν στην άμυνα αλλά και στην μεσαία γραμμή και υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1988.
Σαν προπονητής ξεκίνησε με τμήματα υποδομής στον ΠΑΟ Κουφαλίων και στον ΑΜΣ Πανοράματος. Από το 2002 μέχρι το 2004 βρέθηκε ξανά στον Πειραιά σαν προπονητής της ομάδας Παίδων του Ολυμπιακού.
Ακολούθησε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας σε ΠΑΟ Κουφαλίων και Καμπανιακό και η τρίτη επιστροφή του στον Ολυμπιακό σε διαφορετικό ρόλο, αφού ήταν στο τμήμα σκάουτινγκ από το 2007 μέχρι το 2009.
Την περίοδο 2009-10 βρέθηκε στον Ηρακλή ως βοηθός του Όλεγκ Προτάσοφ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν βοηθός του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην Κέρκυρα.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook