Εκδήλωση με θέμα: «Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο πολύκεντρο νεολαίας του δημοτικού διαμερίσματος Προφήτη Ηλία, με ομιλητή το βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουπλή.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:

Την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση τάχα διαπραγματεύεται σκληρά με τους τροικανούς, την ίδια ώρα ετοιμάζει από κοινού με την τρόικα νέα σκληρά, άδικα αντιλαϊκά μέτρα που στοχεύουν στα εναπομείναντα εργασιακά, ασφαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ένα διαφορετικό πολιτικό σχέδιο, το οποίο στο επίκεντρο του θα έχει τις ανάγκες των πολλών, την προστασία του κοινωνικού κράτους, της εργασίας, των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών, την προάσπιση της ίδιας της δημοκρατίας.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Τεμένους σας καλεί, το Σάββατο, 29 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μμ, να παραβρεθείτε στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.», στο πολύκεντρο νεολαίας του δημοτικού διαμερίσματος Προφήτη Ηλία, με ομιλητή το βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουπλή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook