Άμεση ήταν η αντίδραση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων στις δηλώσεις του Νίκου Πασβάντη στο FlashNews.gr την Παρασκευή (3/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Ν.Χ. «Ο Παγκρήτιος»:

«Ο Σ.Π.Π.Ν.Χ.\’\’Ο Παγκρήτιος\’\’ σε έκτακτη συνεδρίασή του σε σχέση με τις δηλώσεις του Νίκου Πασβάντη, στον δημοσιογράφο Λευτέρη Αντωνακάκη που δημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική εφημερίδα www.flashnews.gr , αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Καταδικάζει το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων, καθώς με αοριστίες και αιχμές εναντίων συναδέλφων προπονητών και ομάδων, σίγουρα δε βοηθάμε το ποδόσφαιρο. Αν θέλουμε να το βοηθήσουμε και να \’\’διδάσκουμε ηθικές αξίες στους ποδοσφαιριστές΄΄, τότε δεν το πυροβολούμε διαλαλώντας φήμες \’\’που έχουμε ακούσει\’\’.
2. Καλεί το Νίκο Πασβάντη στα γραφεία του Συνδέσμου την Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 21.00 για να καταθέσει στο Δ.Σ. τα όσα γνωρίζει, αλλά και να εξηγήσει γιατί
΄΄είναι ντροπή για το σύλλογο αυτό που έγινε΄΄.

3. Προτρέπει το Νίκο Πασβάντη να καταθέσει στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Χανίων αλλά και σε κάθε αρμόδια Αρχή, όσα γνωρίζει για \’\’περίεργα σκορ\’\’, \’\’προσχεδιασμένα αποτελέσματα΄΄ και ΄΄σκόρερ που δεν υπήρξαν ποτέ\’\’, καθώς αν ισχύουν έχουμε αλλοίωση της βαθμολογίας των πρωταθλημάτων. Αν ο ίδιος δεν έχει γνώση και εικόνα των όσων έγιναν, να κατονομάσει τότε αυτούς που του μετέφεραν όλα αυτά που αισθάνθηκε την ανάγκη να δηλώσει επώνυμα.

4. Επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειές του, με βάση το καταστατικό και τα συμφέροντα όλων των προπονητών που εκπροσωπεί, οι οποίοι και ήθος και αξιοπρέπεια διαθέτουν».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βασίλης Παπαδάκης και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Μηνάς.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook