Σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία του Κυριάκου Γρηγοράκη στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Χανιά, αλλά σίγουρα για τον ίδιο αποτέλεσε εμπειρία ζωής, αφού από το \”τιμόνι\” ομάδας Β\’ Κατηγορίας της ΕΠΣΧ βρέθηκε στα… σαλόνια της Football League.
Ο Χανιώτης προπονητής, με τον οποίο πανηγύρισαν οι \”μπλε\” δύο νίκες, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του Κυριάκου Γρηγοράκη από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η δήλωση του Κυριάκου Γρηγοράκη:

«Θεωρώ ότι έκανα το χρέος μου σε αυτή την δύσκολη και μεταβατική περίοδο  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βάση αποτελεσμάτων,  η ομάδα ξεπέρασε το δύσκολο στάδιο έχει προπονητή και για λόγους προσωπικούς θα πρέπει να αποχωρήσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τους παίκτες που με δέχτηκαν από την πρώτη στιγμή και με αγκάλιασαν σε ένα πολύ δύσκολο σταυροδρόμι για την ομάδα. Όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε αυτό το διάστημα, τον γενικό αρχηγό Ευτύχη Σκουλούδη και τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook