Ο Κρ. Αστέρας ξεπέρασε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το εμπόδιο του Ικάρου Ταυρωνίτη με σκορ 4-0, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Β\’ ΕΠΣΧ.
Μόλις στο 5\’ ο Ψαράκης άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 0-2 στο 28\’ ο Καβάθι. Στο 72\’ ο Περράκης και στο 90\’ ο Γαρυφαλής πέτυχαν ακόμα δύο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Σπαράκη.
Την ίδια ώρα σε ένα ματς με αρκετή ένταση ο Απόλλων νίκησε με 1-0 τον Φωστήρα στα Νεροκούρου, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία με τον Σταμάτη Φλεμετάκη στην τεχνική ηγεσία. 

Στο 20\’ ο παίκτης-προπονητής των γηπεδούχων Π. Παλαθούρας αστόχησε σε πέναλτι, σε φάση που αποβλήθηκε ο Καραμπινάκης. Αργότερα αποβλήθηκε και ο Κατωτικίδης για τους γηπεδούχους, με τον Νικολαντωνάκη να σκοράρει στο 50\’ για το 0-1. Στο 80\’ αποβλήθηκαν για μεταξύ τους αψιμαχία οι Μαραντόν-Ποποδάκης.

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Άμιλλα και Γρανίτης στο γήπεδο του Πλατανιά. Στο 35\’ ο
Μαυρακάκης έκανε το 1-0 και ισοφάρισε με πέναλτι στο 75\’ ο Μαραγκάκης. Οι γηπεδούχοι, που διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο Μαυρακάκη στο 10\’ και κόκκινη στο Μελισσινό, αστόχησαν σε πέναλτι στο 20\’ με τον Περράκη, όπου τον \”νίκησε\” ο γκολκίπερ του Γρανίτη. 

Πριν τη σέντρα η Άμιλλα τίμησε τον Μάκη Σωφρόνογλου για την πολύτιμη δεκαετή προσφορά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook