Ο Κρ. Αστέρας ξεπέρασε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το εμπόδιο του Ικάρου Ταυρωνίτη με σκορ 4-0, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Β' ΕΠΣΧ.

Μόλις στο 5' ο Ψαράκης άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 0-2 στο 28' ο Καβάθι. Στο 72' ο Περράκης και στο 90' ο Γαρυφαλής πέτυχαν ακόμα δύο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Σπαράκη.

Την ίδια ώρα σε ένα ματς με αρκετή ένταση ο Απόλλων νίκησε με 1-0 τον Φωστήρα στα Νεροκούρου, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία με τον Σταμάτη Φλεμετάκη στην τεχνική ηγεσία. 

Στο 20' ο παίκτης-προπονητής των γηπεδούχων Π. Παλαθούρας αστόχησε σε πέναλτι, σε φάση που αποβλήθηκε ο Καραμπινάκης. Αργότερα αποβλήθηκε και ο Κατωτικίδης για τους γηπεδούχους, με τον Νικολαντωνάκη να σκοράρει στο 50' για το 0-1. Στο 80' αποβλήθηκαν για μεταξύ τους αψιμαχία οι Μαραντόν-Ποποδάκης.

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Άμιλλα και Γρανίτης στο γήπεδο του Πλατανιά. Στο 35' ο
Μαυρακάκης έκανε το 1-0 και ισοφάρισε με πέναλτι στο 75' ο Μαραγκάκης. Οι γηπεδούχοι, που διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο Μαυρακάκη στο 10' και κόκκινη στο Μελισσινό, αστόχησαν σε πέναλτι στο 20' με τον Περράκη, όπου τον "νίκησε" ο γκολκίπερ του Γρανίτη. 
Πριν τη σέντρα η Άμιλλα τίμησε τον Μάκη Σωφρόνογλου για την πολύτιμη δεκαετή προσφορά του.