Ο ΟΦΗ ήταν ασορτί με την περίοδο της διακοπής, νωθρός και βαρύς, έχασε στα Γιάννενα με 2-0 από τον ΠΑΣ και πλέον θέλει το απόλυτο κόντρα σε Εργοτέλη, Λεβαδειακό για να μην μπλέξει περισσότερο.

Μετά από τρεις εβδομάδες διακοπής, θα περίμενε κανένας ότι ο ΟΦΗ θα εμφανιζόταν καλύτερος από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη αλλά… μάταια. Ο ΟΦΗ δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, δέχτηκε δύο γκολ από προσωπικά λάθη και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να δείξει καμία αντίδραση περνώντας σχετικά απαρατήρητος. Ο ΠΑΣ του έδωσε χώρο, όπως αναμενόταν, αλλά ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν τον εκμεταλλεύτηκε αλλά πολύ χειρότερα παρακολουθήσαμε μια ομάδα που πήγαινε πάνω – κάτω χωρίς να ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Όσον αφορά τα γκολ, ο Ίλιτς έκανε το σουτ, ο Λόρια έδιωξε λάθος – η άμυνα «κοιμήθηκε» και από το μισό μέτρο, ο Τσάβεζ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 και ενώ το πρώτο ημίχρονο έφτανε στο τέλος του, ο Ραζάκ υπέπεσε σε ένα φτηνό πέναλτι με τον Αργεντινό να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό γκολ «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Το δεύτερο 45λεπτο πέρασε απαρατήρητο, ο ΟΦΗ προσπαθούσε αλλά ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να έρθουν τα χειρότερα στο τελευταίο 10λεπτο. Ο Καλογερόπουλος απέβαλε τον Αντελέγιε, δίνοντας το πέναλτι στον ΠΑΣ, παρότι δεν υπάρχει καμία παράβαση. Αλλά το χειρότερο δεν είναι το πέναλτι αλλά ότι ο ΟΦΗ χάνει ακόμα ένα στόπερ εν όψει Εργοτέλη καθώς είναι τραυματίας και ο Μεϊτέ.

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, ο ΟΦΗ πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνει το 2Χ2 κόντρα σε Εργοτέλη και Λεβαδειακό την Πέμπτη και την Κυριακή αντίστοιχα προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά και να μην μπλέξει από τις αρχές του Δεκέμβρη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook