Η επιστροφή της Επισκοπής στη… δράση και στο ΔΑΚ Γάλλου συνδυάστηκε από οδυνηρή ήττα με 2-3 από τον Φωστήρα, σε ματς με τρεις αποβολές.
\"\"

Μόλις στο 3\’ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, όταν από φάουλ του Σακελλαρίου ο Γουναρίδης δεν είχε σωστή αντίδραση και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του (0-1). Στο 20\’ όμως ο σκόρερ του Φωστήρα πήρε την άγουσα για τ\’ αποδυτήρια, αφού αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα. 
Η ισοφάριση για τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα ήρθε στο 28\’ με κεφαλιά του Νικόλτση, μετά από γέμισμα του Λάμπρου.

\"\"

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήρθε και το 1-2 για τον Φωστήρα, με τον Μήτκα να \”χρίζεται\” σκόρερ στο 39\’. Σαν να μην έφθανε αυτό στο 43\’ με διαγώνιο σουτ ο Μουστόγιαννης έκανε το 1-3. 
Στην εκπνοή του ημιχρόνου από σέντρα του Δουμάνη ο Μπελέρης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους για το 2-3.

Αυτό έμελλε όμως να είναι και το τελικό σκορ, αφού στην επανάληψη η Επισκοπή δεν μπόρεσε να αλλάξει τη… μοίρα της, χάνοντας με δεύτερη κίτρινη τον Πιθαρούλη στο 65\’ και με απευθείας κόκκινη τον Λάμπρου στο 87\’ για αψιμαχία μ τον Ματσούκα.
\"\"

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας (55’ Τζανάκης), Πετράκος, Δουμάνης (73’ Φοβάκης), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (60’ Δρακάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς.

Φωστήρας (Κρίστοφ Βαζέχα): Γκέκας, Μουστόγιαννης (71’ Σιώπης), Γρομητσάρης, Μήτκας, Ράμα (75’ Κακαράς), Τεγούσης, Σεμπέσι (84’ Ματσούκας), Μπελέρης, Αχείμαστος, Ζυγογιάννης, Σακελλαρίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook