Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29/11 η εκδήλωση για την κατάσταση στην Ουκρανία που διοργάνωσαν οι Αναιρέσεις στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται:

\”Η εμπειρία που μας μετέφερε ο Κώστα Γούσης, μέλος της νΚΑ και μέλος της αντιφασιστικής καμπάνιας για την Ουκρανία από το ταξίδι του αντιφασιστικού καραβανιού στο Ντονμπάς ήταν πρωτόγνωρη για μας και πολύτιμη.

Πολλές εντυπωσιακές μαρτυρίες από το ταξίδι και μεγάλη συζήτηση για την αναγκαιότητα και τις δυνατότητες του μαχητικού αντιφασιστικού αγώνα που δίνει ο Ουκρανικός λαός μας γέμισαν με ελπίδα και αισιοδοξία.

Ελπίζουμε ότι η εκδήλωση που διοργανώσαμε συνέβαλε έστω και λίγο για να ανοίξει η κουβέντα γύρω τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι εκεί ενάντια στο φασισμό πολεμώντας σώμα με σώμα τους νεοφιλελεύθερους, τους ακροδεξιούς και τους νεοναζί συμμάχους της Ουκρανικής κυβέρνησης που στηρίζονται από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε…

Η αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο λαό της Ουκρανίας είναι δεδομένη και ευχόμαστε να μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να αναδείξουμε τον αγώνα αυτό.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση, τον σύντροφο Κώστα Γούση και την Αντιφασιστική Καμπάνια για την Ουκρανία.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook