Ο πολιτιστικός σύλλογος: \”ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ\” στα πλαίσια του κινηματογραφικού αφιερώματος \”Έρωτας και Επανάσταση στην Πατρίδα του Σιμόν Μπολιβάρ\” σε συνεργασία με τη NEW STAR προβάλλει αυτήν την Κυριακή, 07/12/2014 την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του διάσημου Χιλιανού συγγραφέα Luis Sepulveda (1949 – ), με τίτλο: Nowhere/Πουθενά (2002). Η προβολή θα γίνει στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. Δυτικής Κρήτης (Νεάρχου 23, Χανιά) στις 8.00μ.μ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Nowhere/Πουθενά (2002), του Luis Sepulveda (Χιλή)
Γλώσσα: Αγγλικά
Διάρκεια: 101\’
Σκηνοθέτης: Luis Sepulveda
Χώρα: Χιλή
Είδος: Ταινία μυθοπλασίας

Υπόθεση

Σε μια από τις αναρίθμητες δικτατορίες στη Λατινική Αμερική. Ένας εγκαταλελειμμένος σιδηροδρομικός σταθμός. Ονομάζεται απλώς “Πουθενά” και χρησιμοποιείται ως στρατόπεδο συγκέντρωσης κι εξόντωσης αντιφρονούντων. Ένας φοιτητής με πάθος για το μποξ, ένας γκέι μάγειρας, ένας παράξενος καθηγητής, ένας εργάτης με πάθος για το μπολερό κι ένας κουρέας που χορεύει τανγκό θα συνατηθούν εκεί, κρατούμενοι για τις ιδέες τους.

Φρουρούνται από αδίστακτους εκτελεστές, όμως η κτηνωδία που τους περιβάλλει, δεν θα καταβάλει την ανθρωπιά τους. Ένας τυχοδιώκτης, ένα όμορφο κορίτσι κι ένας άνθρωπος της ερήμου θα σταθούν στο πλάι τους, για να τους βοηθήσουν να ξεφύγουν από τα σχέδια των φυλάκων τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook