Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Μαρούσι ο 32χρονος Πολωνός, συνεργός του Αρμπέρ Μπάκο, του πιστολέρο του Μικρολίμανου.

Σε βάρος του 32χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχου Παναγιώτη Στάθη, ο συλληφθείς είχε εισέλθει το 2012 σε κατάστημα πώλησης ψιλικών στην περιοχή του Νέου Φαλήρου και απειλώντας με μαχαίρι ημεδαπή, αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 6 Νοεμβρίου, μαζί με το Αρμπέρ Μπάκο, «γάζωσαν» με καλάσνικοφ την πρόσοψη του «Καφέ 106» επί της οδού Αριστοτέλους στον Άγιο Παντελεήμονα, χωρίς να τραυματίσουν κάποιον από τους θαμώνες. Τέλος, η παρουσία του έχει ταυτοποιηθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Μικρολίμανο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, εντοπίστηκε από δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού, παρουσία της Ασφάλειας Αττικής και του Λιμενικού, το καλάσνικοφ του πιστολέρο του Μικρολίμανου, μετά από υπόδειξη του ίδιου.

Στην πύλη Ε1 βρέθηκε το καλάσνικοφ του πιστολέρο του Μικρολίμανου

Ο Αρμπέρ Μπάκο συνελήφθη στις 26 Νοεμβρίου και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 31χρονος αλβανικής καταγωγής Αρμπέρ Μπάκο συνελήφθη σε ισόγειο διαμέρισμα στου Ζωγράφου, στα όρια με του Γουδή. Μαζί του συνελήφθη και 23χρονος ομοεθνής του, στο σπίτι του οποίου κρυβόταν.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου, ο Μπάκο γάζωσε με καλάσνικοφ την πρόσοψη νυχτερινού καταστήματος στο Μικρολίμανο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άτομα.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook