Στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Χανιά προστέθηκε ο Μάρκος Στεφανίδης, που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A\’ και θα έχει ουσιαστικά το ρόλο του άμεσου συνεργάτη του Σταύρου Παπανδρέου.
Η Χανιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον 47χρονο προπονητή, που έχει κυρίως εμπειρίες από Ακαδημίες και από ερασιτεχνικές ομάδες των Αθηνών.
\"\"
Η σχετική ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε Α.Ο Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάρκο Στεφανίδη. Ο ταλαντούχος προπονητής θα ανήκει πλέον στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, έχει γεννηθεί στην Αθήνα 3/4/1967 και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’
Είναι ιδιοκτήτης  σε μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα εδώ και 18 χρόνια την PLANET  ONE. Τα τελευταία 18 χρόνια ήταν παράλληλα τεχνικός διευθυντής και προπονητής έχοντας αναδείξει και πολλούς εν ενεργεία ποδοσφαιριστές. Μάλιστα είναι η πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την βελτίωση και μεγιστοποίηση απόδοσης αθλητών.
Επίσης έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής και προπονητής στις Ακαδημίες του Ρότσα όπως και προπονητής στον ΑΟ Μελισσίων και στον Αστέρα Αυλώνος (Προπονητής και τεχνικός διευθυντής υπεύθυνος για τα πρώτα τρία αγωνιστικά τμήματα).
Έχει παραστάσεις από το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό  καθώς συνεργάστηκε με  Κριστόφ Βαζέχα, Pelle Andersson, Jener, Γιοζεφ Βάντσικ, Ντανιέλ Μπατίστα και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Με τον Jener μάλιστα δούλεψαν πάνω σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα βελτίωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε τεχνικές παραμέτρους.
Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Μελισσίων, Ατρόμητο Περιστερίου, Τριγλία Ραφήνας, Αγ. Ελεούσα. Ηλυσιακό και Μαρκό.
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook