Οι προετοιμάσεις ξεκινούν σιγά σιγά, καθώς τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά δεν απέχουν πολύ!

Αν, λοιπόν, ψάχνεις τι να φορέσεις και πώς να βαφτείς τις γιορτινές μέρες που έρχονται, διάβασε εδώ τα 5 λάθη που πρέπει να αποφύγεις.

1. Μην κάνεις απολέπιση πάνω από μια φορά την εβδομάδα! Η επιδερμίδα σου είναι περισσότερο εκτεθειμένη τώρα με το κρύο, πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να βγάλεις ευκολότερα σπυράκια. Μην ξεχνάς πως τα σπυράκια –με πύον- είναι μία μορφή άμυνας του οργανισμού, στην προσπάθειά του να εξουδετερώσει κάποιον εχθρό που εισβάλλει στο εσωτερικό του. Για το λόγο αυτό, μην χρησιμοποιείς συνέχεια scub, αφού έτσι η επιδερμίδα σου θα είναι πιο ευαίσθητη!

2. Μην χρησιμοποιείς καθημερινά ‘’βαριά’’ προϊόντα! Όσο πλησιάζουν οι μέρες τόσο περισσότερο θα βάφεσαι! Γι” αυτό, προσπάθησε αυτές τις μέρες να ξεκουράσεις την επιδερμίδα σου ώστε να την προετοιμάσεις για τις μέρες που έρχονται!

3. Μην παραμελείς τα χείλη σου. Το μέρος του προσώπου που βάφουμε συνέχεια στις γιορτές είναι τα χείλη μας! Προμηθεύσου λοιπόν ένα καλό lip balm και κάνε ένα χαλαρό scrub με κανέλα και βαζελίνη, ώστε να είναι συνέχεια ενυδατωμένα και ζουμερά!

4. Μην βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου-ειδικά αν δεν το έχεις ξανακάνει. Επειδή ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα, προτίμησε να κλείσεις ένα ραντεβού με τον κομμωτή σου, ώστε να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις!

5. Μη βάζεις ψεύτικες βλεφαρίδες: Γενικά, απόφυγε οτιδήποτε ψεύτικο έχει να κάνει με μαλλιά και βλεφαρίδες. Αν πάλι το κάνεις για να νιώσεις εσύ καλά, τότε δοκίμασε τες. Αλλά μην νομίζεις πως με αυτές θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου. Τip: Προτίμησε μερικά τουφάκια τα οποία θα τοποθετήσεις στο τέλος του βλεφάρου, ίσα-ίσα για να τονίσεις το βλέμμα σου!

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook