Από την ένταση του περασμένου Σαββάτου δε θα μπορούσαν να γλυτώσουν ούτε οι δημοσιογράφοι, καθώς η σύλληψη της νεαρής διαδηλώτριας έγινε αφορμή να διαπληκτιστούν αστυνομικοί με δημοσιογράφους.

Ωστόσο, δεν έγιναν οι υπερβολές που γράφονται και λέγονται….

Ήταν όμως τόσο τεταμένο το κλίμα από τα σοβαρά επεισόδια -με τους αστυνομικούς να έρχονται αντιμέτωποι με ομάδα νεαρών και να προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες των Ηρακλειωτών, που για μία ακόμα φορά έγιναν έρμαιο στα χέρια διαδηλωτών- που μία λογομαχία παρουσιάστηκε ως…. «θερμό επεισόδιο».

Οι αστυνομικοί, πάντως, που συμμετείχαν στην λογομαχία σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν χρησιμοποίησαν απρεπείς εκφράσεις εναντίον των εκπροσώπων των ΜΜΕ. Προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν την συγκεκριμένη στιγμή προσπάθησαν να προστατέψουν την αστυνομικοί επιχείρηση που ήταν σε εξέλιξη από κάποιους που πίστευαν ότι έμπαιναν «εμπόδιο» στα καθήκοντά τους.

Καλό, λοιπόν, θα ήταν ο καθένας να κοιτάζει τα καθήκοντα του χωρίς να μπαίνει στα \”χωράφια\” του άλλου και χωρίς να μεγαλοποιεί τις μικροεντάσεις που είναι και αυτές μέσα στα πλαίσια του επαγγελματος και της καθημερινότητας!!!

Το κολλητήρι

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook