Ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί και αυτά τα Χριστούγεννα τον υποβρύχιο κόσμο του Ενυδρείου Κρήτης με τους έξι πολύχρωμους ιππόκαμπους που σέρνουν το έλκηθρό του. Μαζί του πάλι και φέτος θα είναι μια αγαπημένη του παρέα, η γοργόνα Ευρυάλη!

Μέσα σε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με παραστάσεις και θεάματα, θα μαγευτούν με το μάγο μας, θα ανακαλύψουν μυστικά του Ενυδρείου και του βυθού, θα κατασκευάσουν όμορφες χειροτεχνίες, θα πειραματιστούν ακονίζοντας το νου και θα μαστορέψουν προκαλώντας τη εφευρετικότητά τους.

Πλούσιες και μοναδικές εκδηλώσεις σας περιμένουν αυτό το Σαβ/κο 13&14 Δεκεμβρίου και από τις 20 Δεκεμβρίου καθημερινά. Την ημέρα των Θεοφανείων «κλείνει» ο κύκλος των εκδηλώσεων με τον καθιερωμένο, πλέον, Αγιασμό των υδάτων.

"Δωρίστε στον εαυτό σας και τους φίλους σας την κάρτα μέλους του Ενυδρείου. Πληρώνοντας μία φορά την αξία της κάρτας έχετε την δυνατότητα να επισκέπτεστε το χώρο μας για έναν ολόκληρο χρόνο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και ως εκ τούτου να παραβρεθείτε σε όλες μας τις εορταστικές εκδηλώσεις" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων