Ο ελλιπέστατος ΟΦΗ, έχασε και τον Τζορτζ μέσα στο παιχνίδι, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Πανιώνιο με 2-0 και την Τετάρτη χρειάζεται νίκη πάση θυσία.

Ο ΟΦΗ πήγε στη Νέα Σμύρνη για να παλέψει, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε, ωστόσο δεν έκανε ούτε αυτό. Δεν πάλεψε, γνώρισε την ήττα με κατεβασμένα χέρια και γίνεται κατανοητό ότι πλέον αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Και το θέμα δεν είναι οι ήττες αλλά το πώς έρχονται αυτές.

Ο Γκατούζο, με βάση τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ξεκινώντας τον ΟΦΗ με 4-4-1-1 και τον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι πίσω από τον Τζορτζ. Και αντί να προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό του είδε τον Πανιώνιο να παίρνει μέτρα και να τον βάζει μέσα στην περιοχή του. Οι γηπεδούχοι φάσεις δεν είχαν όμως ήταν τέτοια η εικόνα του ΟΦΗ που έδειχνε ότι δεν μπορούσε να απειλήσει.

Με μόλις μια φάση στο πρώτο ημίχρονο (μια κεφαλιά του Μακρή), ο Πανιώνιος έβλεπε ότι ο ΟΦΗ δεν… μπορούσε και τον έκλεισε στην περιοχή του Λόρια. Μετά από ένα 5λεπτο συνεχούς πολιορκίας στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Κολοβός με έναν κεραυνό άνοιξε το σκορ διευκολύνοντας τις διαδικασίες. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να αντιδράσει, κακός και ασύνδετος με τους παίκτες του να συναγωνίζονται για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη.

Σε μια κόντρα επίθεση, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Πανιώνιο με τον Γιάννου να κρεμάει τον Λόρια και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook