Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές του, τον προπονητή αλλά και τους χορηγούς της ομάδας εξέδωσε ο Αστέρας Μ. Η ομάδα του Μανολιόπουλου στην ίδια ανακοίνωση επιβεβαιώνει την παραμονή του Αντώνη Καρατζή στον πάγκο αλλά και συγχαίρει παράλληλα τους Παίδες του Πλατανιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΧ, στην οποία ήταν προπονητές ο Καρατζής μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Στέλιο Τζωρτζάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΝΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες της ομάδας μας που έδωσαν την ψυχή τους ώστε να παραμείνει η ομάδα μας στην Α’ Κατηγορία, τον προπονητή μας ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΝΤΩΝΗ που με τον ερχομό του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική βελτίωση της ομάδας, κάνοντας το εντυπωσιακό σερί θετικών αποτελεσμάτων στον δεύτερο γύρο και οποίος θα παραμείνει στην ομάδας μας και την νέα αγωνιστική χρονιά.
Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της ομάδας μας, που πίστεψαν στην προσπάθεια που κάναμε (και παρόλο τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε) μας βοήθησαν και στάθηκαν κοντά μας, καθώς και όλους τους φίλους της ομάδας όπου ο καθένας ξεχωριστά μας βοήθησε με τον δικό του τρόπο.

Τέλος να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα παίδων του ΠΛΑΤΑΝΙΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων, μια προσπάθεια που την ζήσαμε κοντά τους όλη την χρονιά, βλέποντας να παίζουν πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν καθώς και στην διοίκηση του ΠΛΑΤΑΝΙΑ που επενδύει στα νέα παιδιά».
Την ανακοίνωση υπογράφει  εκ μέρους του Δ.Σ. ο γενικός αρχηγός του Αστέρα Μανολιόπουλου Γιάννης Δασκαλάκης.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook