Η ελληνική οικονομία απειλείται με πιστωτικό γεγονός από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές, υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η κ. Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και επικαλούμενη την έκθεση του οίκου Moody\’s για την ελληνική οικονομία τόνισε πως «πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός».

Ανδρουλάκης: Απρόσεκτη έως επικίνδυνη η δήλωση Βούλτεψη

Με σκληρό τρόπο αναφέρθηκε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στις δηλώσεις της κ. Σοφίας Βούλτεψη.

Η κ. Βούλτεψη είπε πως οι εκλογές μπορεί να σημαίνουν και πιστωτικό γεγονός για την Ελλάδα και ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε τη δήλωσή της από απρόσεκτη έως επικίνδυνη.

«Ως κ. Βούλτεψη μπορεί να λέει ότι θέλει, ως Κυβερνητική Εκπρόσωπος, όμως, η δήλωση αυτή είναι από απρόσεκτη έως επικίνδυνη και καλό θα ήταν το επόμενο διάστημα να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι είναι μία περίοδος σημαντική για τη χώρα και πρέπει σε αυτή την περίοδο όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Κουίκ: Να παρέμβει η Δικαιοσύνη

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ με αφορμή τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη πως οι εκλογές θα θεωρηθούν πιστωτικό γεγονός.

Σε σχόλιό του στο Twitter ο κ. Κουίκ​ έγραψε «Όταν κάποιος ασκεί απροκάλυπτη τρομοκρατία,οφείλει να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη,ναι ή όχι;».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook