Τη πεποίθησή του ότι ο Πλατανιάς μπορεί να κερδίσει αποτέλεσμα τη Κυριακή στη Ριζούπολη κόντρα στο πολύ δυνατό Απόλλωνα εξέφρασε ο Τίμος Καβακάς στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Πλατανιά, η ομάδα του έχει τις δυνατότητες και την ψυχολογία να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αν και δεν παραγνωρίζει ότι ο Απόλλων βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σχετικά με τις μεταγραφές, ο Τ. Καβακάς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μία ακόμα προσθήκη μετά από αυτή του Σάκη Νούτσου, αν και εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος. Σϊγουρα ωστόσο δεν θα είναι ο Αλβανός Δράμι ο οποίος όπως δήλωσε ο Καβακάς απορρίφθηκε
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καβακά

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα, όπου κρίνοντας από τη βαθμολογία των δύο ομάδων είναι πολύ σημαντικός.

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής. Θα παίξουμε με μία ομάδα που έχει στόχο και σκοπό ν’ ανέβει στη Β’ Εθνική. Μία ομάδα που θα έλεγα ότι έχει διατηρήσει την παλιά της αίγλη, είναι πολύ καλά οργανωμένη και διαθέτει οικονομική ευρωστία. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα με σεβασμό, όμως βάσει της εικόνας, των αποτελεσμάτων και της βαθμολογικής μας θέσης, θα πάμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει δυσκολίες, για το οποίο αυτή τη στιγμή προετοιμαζόμαστε και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά.

Ο Πλατανιάς είναι σε θέση να κερδίσει στη Ριζούπολη;

Εμείς όλα τα παιχνίδια πηγαίνουμε για να τα κερδίσουμε. Κανένας προπονητής δεν προετοιμάζει την ομάδα του για να πάει να χάσει. Προετοιμαζόμαστε για να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Πού εντοπίζετε τα ατού του Απόλλωνα;

Σίγουρα αυτή τη στιγμή ο Απόλλων έχει πολύ καλή ψυχολογία με 8 παιχνίδια, από τα οποία έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πρόκειται για μία ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ, έχει καλό ενεργητικό και παθητικό απ’ ό,τι βλέπουμε. Είναι δυνατή ομάδα, με ψηλά παιδιά, πειθαρχημένη. Νομίζω ότι στην Γ’ Εθνική δεν χρειάζονται και περισσότερα πράγματα.

Όπως είναι πλέον διαμορφωμένη η βαθμολογία και με δεδομένη και τη θέση του Πλατανιά, θα τονίζατε πως είναι μονόδρομος η κατάκτηση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων;

Μονόδρομος… Κοιτάξτε, εμείς έχουμε σκοπό να βρεθούμε στην πρώτη 4άδα. Αυτό βέβαια ούτε εμένα, ούτε τους ποδοσφαιριστές, ούτε και τη διοίκηση μας αγχώνει. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν καταστροφικό, να μπούμε σε μία διαδικασία που αν δεν είμαστε στους 4 πρώτους να αγχωθούμε. Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε άγχος στους ποδοσφαιριστές και θα επέφερε αρνητικά αποτελέσματα. Εμείς δεν αγχωνόμαστε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή την Κυριακή παίζουμε το τρίτο παιχνίδι του β’ γύρου, τέταρτο ουσιαστικά γιατί την περασμένη Κυριακή δεν παίξαμε. Έρχεται ένα παιχνίδι που πάμε να το κερδίσουμε.

Σχετικά με τις μεταγραφές που έγιναν, είστε ικανοποιημένος μετά και την προσθήκη του Νούτσου;

Θα έλεγα πως ό,τι είχαμε προγραμματίσει και εγώ και η διοίκηση, πραγματοποιήθηκε. Και βέβαια είμαι ευχαριστημένος.

Άρα δεν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή;

Όχι δε νομίζω.

Οπότε, η προσθήκη του Νούτσου να την θεωρήσουμε ως την τελευταία;
Νομίζω πως ναι. Τώρα, ποτέ μη λέμε ποτέ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Υπάρχουν 5-6 μέρες, θα δούμε.

Όσον αφορά τον αλβανό επιθετικό που δοκιμάστηκε, ποιο τελικά είναι το πόρισμα;

Ήρθε ένας παίκτης, γιατί διαβάζω κι εγώ στις εφημερίδες και ακούω τα λεγόμενα τα δικά σας, δοκιμάστηκε, τον είδαμε κάποιες φορές και αυτό είναι όλο.

Θα τον πάρετε;

Όχι δεν θα τον πάρουμε.

Με τον Μπελεβέτη πώς προέκυψε το διαζύγιο;

Έχω ξαναπεί ότι κάθε κίνηση που γίνεται, γίνεται για το καλό της ομάδος. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει περισσότερες απαιτήσεις απ’ ό,τι όταν ξεκίνησε. Καταλαβαίνετε κι εσείς οι ίδιοι ότι η ομάδα βρίσκεται σε μια διαδικασία και μια τροχιά που διεκδικεί τα μπαράζ και την άνοδο. Οπότε, κοιτάζουμε, την ομάδα να την κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι ο Βαγγέλης δεν πρόσφερε ή ότι δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Έγινε σύμφωνα με την κρίση τη δική μου. Την ευθύνη την έχω πάρει εγώ. Αυτό που θέλω να ευχηθώ στον Βαγγέλη, είναι να έχει καλή πορεία, υγεία και μόνο επιτυχίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook