Τον καθιερώμενο αγώνα ανάμεσα σε Νέους και Παλαίμαχους πραγματοποίησε και φέτος η Δόξα στη Μοναχή Ελιά. Μέσα σε ευχάριστο κλίμα έγινε ο αγώνας ανάμεσα στην τωρινή ομάδα και τις παλιές… δόξες της. Νικήτρια ανδείχτηκε η ομάδα Παλαιμάχων στην διαδικασία των πέναλτι με 3-2, κι αφού η κανονική διάρκεια είχε ολοκληρωθεί με 2-2.

Βέβαια το μυαλό αρκετών ήταν στην… ψησταριά με το πλούσιο φαγοπότι που ακολούθησε και το οποίο είχε επιμεληθεί η διοίκηση της ομάδας. Ο φροντιστής της ομάδας Αυρήλιος Τσεπέτης φρόντισε για το ψήσιμο (καΙ όχι μόνο), μαζί με τους Ευτύχη Μπολιεράκη και Νίκο Σγουρομάλλη αλλά και την σημαντική βοήθεια από τον υπέυθυνο του γηπέδου Κώστα Κουρουτίδη.
Η γενικότερη όμως οργάνωση στο φαγοπότι αλλά και στον αγώνα έγινε από τον δραστήριο Αυρήλιο, που έτρεχε από νωρίς για να είναι όλα στην εντέλεια.
Υπήρχε άφθονο κρέας, σαλάτες εποχής και γενικότερα πλούσιος μπουφές με μπόλικα αναψυκτικά, μπύρες και κρασί και το γλέντι μετά το παιχνίδι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 και με τους Παλαίμαχους να φαίνεται μες το γήπεδο λες και έπαιζαν… παραπάνω!
Στο 50’ ο Ποντικάκης με γύρισμα που κόντραρε και σε αμυντικό έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει  στο 55’ ο Κουλιεράκης με κεφαλιά.
Οι Νέοι προηγήθηκαν ξανά με τον Σκανδαλάκη μετά από «ασσίστ» του Σαριδάκη στο 59’ για να γίνει το 2-2 στο 61’ με άψογη εκτέλεση πέναλτι του Νευραδάκη. Την παράβαση είχε κερδίσει ο Κοκολαντωνάκης.
Στα πέναλτι η διαδικασία έγινε… θρίλερ και οι Παλαίμαχοι μετά από 17 πέναλτι συνολικά επικράτησαν 3-2 με ήρωα τον Σκουμπάκη και «χρυσό» σκόρερ τον Φυντριλάκη.
Σκόραραν ακόμα οι Θεμελής, Μ. Γαλάνης για τους νικητές και οι Λάκκας, Μοσχόπουλος για την τωρινή ομάδα.

Νέοι Δόξας (Γιώργος Σπαράκης): Χατζηκίδης, Μαν. Μαυρεδάκης, Λάκκας, Μπραουδάκης, Γαλανίδης, Λούκας, Μπέϊντο, Σαριδάκης, Ποντικάκης, Μοσχόπουλος, Σκανδαλάκης.|
Έπαιξαν ακόμα οι Χαραλαμπάκης, Ν. Χατζηδάκης και Μιχελάκης.

Παλαίμαχοι Δόξας (Στέλιος Προεστάκης): Σκουμπάκης, Ν. Σγουρομάλλης, Κουλιεράκης, Π. Μαυρεδάκης, Μανετάκης, Θεμελής, Τωμαδάκης, Σουβλάκης, Ανωμεριανάκης, Πρωτοπαππαδάκης, Μανιουδάκης.
Έπαιξαν ακόμα οι Ματηγάκης, Νευραδάκης, Παπαδομανωλάκης, Κοκολαντωνάκης, Φαντριδάκης, Μιχ. Γαλάνης, Τσεπέτης, Φυντριλάκης, Αντ. Σγουρομάλλης, Δ. Κερδέλας ενώ το παρόν έδωσαν και οι Μπολιεράκης, Γ. Σαριδάκης, Α. Μαυρεδάκης, Γ. Καπάκης, Ν. Λαβράνος.
Ο πρόεδρος της ομάδας Ντίνος Κοκολαντωνάκης ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία σε όλους ώστε να ανανεωθεί το ραντεβού για τη νέα χρονιά.
Με χαρά παρακολουθούσε τόσο το παιχνίδι όσο και την γιορτή στην οποία συμμετείχαν και παιδιά της ακαδημίας η «ψυχή» της Δόξας Παχιανών Παύλος Μαυράκης.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook