Πίσω από τα… κάγκελα βρίσκεται  ήδη ο 29χρονος αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στη Ρόδο για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και της ανακρίτριας, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Ο αρχιφύλακας απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσε η ανακρίτρια και παρέδωσε ένα πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα με το οποίο αρνούνταν την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία ή μαρτυρίες που να την αποδεικνύουν. Ωστόσο, στο αυτοκίνητό του είχαν βρεθεί 150 γραμμάρια χασίς, ενώ στο σπίτι του άλλα 500 γραμμάρια!

Ο ισχυρισμός του ότι πως είχε δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στους άλλους δύο συγκατηγορούμενούς του, δεν έπεισαν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα που αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση ως την διεξαγωγή της δίκης του. Ήδη έχουν προφυλακιστεί οι δυο από τους συνεργούς του ηλικίας 41 και 28 χρόνων, ενώ ο τρίτος που είναι 22 χρόνων αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook