Πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Περιστερίδης είχε βρεθεί στο «2ο camp τερματοφυλάκων» και είχε χαρακτηρίσει τιμή του που συνεργάστηκε με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης αλλά και με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ατρομήτου Αθηνών Παναγιώτη Μαλιαρίτση.

Μάλιστα είχε πει στον κ. Μαλιαρίτση ότι θα ήταν χαρά του να συνεργάζονταν σε ομάδα μελλοντικά. Σε σύντομο διάστημα και λίγες μέρες μετά το καμπ αυτή η συνεργασία έστω και ανεπίσημα υπάρχει.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FlashNews.gr   ο νεαρός Χανιώτης τερματοφύλακας είναι στην Αθήνα και κάνει προπονήσεις με τον Ατρόμητο και με τον Παναγιώτη Μαλιαρίτση, με τους υπεύθυνους της ομάδας να έχουν την ευκαιρία να «τσεκάρουν» τον υψηλόσωμο γκολκίπερ, διεθνή με την Εθνική Ελπίδων, που ολοκλήρωσε την σεζόν με 12 συμμετοχές στην Αλμίρε Σίτι (Β’ Ολλανδίας).
«Παρών» στις προπονήσεις είναι από την Πέμπτη (9/6) και ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟ Χανιά Γιώργος Μουντάκης, που βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στην Αθήνα αλλά λόγω στενής φιλίας με τον Μαλιαρίτση αλλά και την πρόσφατη γνωριμία με τον Περιστερίδη παρακολουθεί την προπόνηση που γίνεται.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook