Για τη γνωριμία τους, το μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα», την έλλειψη ανταγωνισμού μεταξύ των τεσσάρων παρουσιαστών, το ραδιόφωνο, αλλά και την AGB και το ΕΣΡ μίλησαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς στο τελευταίο “Βράδυ” της σεζόν με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Ψάχνουμε να τους βρούμε αυτούς με τα μηχανάκια της AGB», είπε ο Αντώνης Κανάκης. «Eγώ δεν πιστεύω στην AGB, είτε τα νούμερα είναι υψηλά, είτε χαμηλά. […] Kαλλιεργείται μια νουμερολαγνία […] Από τη μία γκρινιάζουν κάποιοι ότι δεν βλέπεις καλή τηλέοραση και μετά αξιολογείς τον άλλο με βάση τα νούμερα, ε, είσαι ηθικός αυτουργός».

Όσο για τα πρόστιμα που έχει επιβάλει το ΕΣΡ στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», κανείς από τους δύο παρουσιαστές δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα, ενώ ο Αντώνης Κανάκης αρκέστηκε στην εξής δήλωση: «Το ΕΣΡ, συνειδητά θα επιλέξω να μην ασχοληθώ με τους ανθρώπους αυτούς με την έννοια ότι είναι απαρχαιωμένοι, […] εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς».

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν, ο 42χρονος παρουσιαστής διηγήθηκε την ιστορία: «Ήταν οι γνωστοί ανεκδοτάδες […] και κάναμε τότε το “Comfuzio” και τους είχαμε καλεσμένους, από εκεί γνωριστήκαμε. Στα πρώτα 10 επεισόδια του ΑΜΑN δεν ήταν ο Γιάννης, ήρθε αργότερα […] και απο τότε γίναμε συνεργάτες». Ο Γιάννης Σερβετάς πρόσθεσε «Ο Βασιλάκης (σ.σ. ο γιος μου) ήταν μωρό τότε που πήγα εγώ».

\"\"

Όσο για το «Ράδιο Αρβύλα”, ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το “Ράδιο Αρβύλα”, για τον Γιάννη, για τον Χρήστο… Είμαστε τόσο αγαπημένοι φίλοι. […] Περνάμε πολύ ωραία, δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός, δεν υπάρχει κανένας ρόλος, ο καθένας είναι αυτός που είναι».

Για τα θέματα που αγγίζουν στην εκπομπή, πέραν των χιουμοριστικών, ο 42χρονος παρουσιαστής τόνισε: «Κυρίως αυτό που με ενδιαφέρει είναι η σάτιρα των πολιτικών πλούσιων πραγμάτων και των κοινωνικών φαινομένων. […] Είμαστε όλων των πραγμάτων, αυτές οι ταμπέλες είναι γελοίες και είναι για τους δήθεν […] Δεν με νοιάζει καθόλου σαν τι θα φανώ, αυτό που με νοιάζει είναι να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και να λέω αυτό που σκέφτομαι».

Παράλληλα, για το διφορούμενο φινάλε της τελευταίας εκπομπής τους, όπου δεν διευκρίνιζαν αν θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν, ο 42χρονος παρουσιαστής διευκρίνισε: «Δεν είναι τίποτα θολό, απλά αν εμείς οι ίδιοι για τους εαυτούς μας δεν ξέρουμε- το συμβόλαιο δεν μας υποχρεώνει να κάνουμε “Ράδιο Αρβύλα”- εμείς θέλουμε να δούμε με μια απόσταση και να κάτσουμε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Για εμάς δεν είναι μόνο δουλειά, θέλουμε να νιώθουμε ότι βγαίνει από μέσα μας».

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε και για τον γάμο, τη μοναξιά, αλλά και τη ζήλια που νιώθει προς τον συνεργάτη και φίλο του Γιάννη Σερβετά.

«Ο Γιάννης βρίσκεται σε μια φάση που μόνο εγώ μπορώ να τον ζηλεύω», είπε ο 42χρονος παρουσιαστής.«Έχει μια πάρα πολύ ωραία οικογένεια, είναι πολύ ολοκληρωμένος άνθρωπος, αγαπιέται πάρα πολύ με τη γυναίκα του και δεν φοράει βέρα γιατί η γυναίκα του του το επιτρέπει!».

Εξηγώντας την τελευταία φράση του, είπε πως ο Γιάννης είδε σε μια πτέρυγα νοσοκομείου ασθενείς από ατυχήματα με βέρα, ενώ ο Γιάννης Σερβετάς συμπλήρωσε: «Κι έτσι μου είπε η γυναίκα μου αν είναι να χάσεις το καλό το δάχτυλο μην την φοράς την ρημάδα!».

Τέλος, για τον ραδιοφωνικό σταθμό “Imagine” που ίδρυσαν από κοινού οι δυο τους, ο Γιάννης Σερβετάς ανέφερε: «Αν δεν ήταν ο Αντώνης δεν θα το κάναμε. Επέμενε ο Αντώνης και δικαίωθηκε”, ενώ ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε: «Το “Ραδιο Αρβύλα” το είχαμε σκεφτεί αρχικά για τον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά ήταν λίγο αγριεμένο».

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τη χθεσινή εκπομπή:


Στο κλείσιμο της εκπομπής, ο Πέτρος Κωστόπουλος άφησε τους τηλεθεατές με ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή του χρόνου…

Αφού ευχαρίστησε τους τελευταίους του καλεσμένους Αντώνη Κανάκη και Γιάννη Σερβετά ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές εκφράζοντας τη συγκίνησή του που φτάνει στο τέλος η εκπομπή, όμως δεν είχε να δώσει απάντηση για το άν θα συνεχιστεί.

\”Ήταν μια εκπομπή που δεν περίμενα να μου αρέσει και μου άρεσε πάρα πολύ. Το μόνο που μπορώ να πω σαν αισιόδοξος άνθρωπος που είμαι κι εγώ όπως τα παιδιά είναι ότι δεν θα πεθάνουμε. Ίσως είναι το πιο δύσκολο καλοκαίρι. Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά. Και του χρόνου αν ξαναιδωθούμε – αν λέω – τα πράγματα να είναι καλύτερα.\” είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε ευχαριστώντας τους συνεργάτες του.

Δείτε την αποφώνηση του Πέτρου Κωστόπουλου:


yupi, zappit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook