Η Χριστινα Κακουτη είναι κρητικιά εστεμμένη Σταρ Τουρισμός 2012 αλλά τα τελευταία τρία χρόνια μένει μόνιμα στην Αθήνα.

 Ασχολείται κυρίως με το χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης. 

Πριν ένα χρόνο έκλεισε μια συνεργασία της με το Extra Channel  και ήδη ετοιμάζεται για κάτι νέο. 

Βέβαια η πορεία της στο χώρο αυτό ξεκίνησε ήδη 5 χρόνια πριν, όταν συμμετείχε για πρώτη φορά σε μια επίδειξη μόδας με νυφικά. 

Οι τελευταίες της δουλειές περιλαμβάνουν φωτογραφίσεις για καταλόγους γνωστών εταιριών ρούχων και εσωρούχων (Nuova Moda, Sugar,Intimissimi) καθώς και νυφικών γνωστών σχεδιαστών μόδας (Miltos, Ηelena Kyritsi), μαγιό (Med, Calzedonia) και πρόσφατα για την παγκοσμίως γνωστή εταιρία  καλλυντικών L.R.

Παράλληλα συμμετέχει σε επιδείξεις μόδας κυρίως φίλων της σχεδιαστών ενώ περιστασιακά δουλεύει ως Υποδοχή σε parties γνωστών club της αθηναϊκής νύχτας.

Το όνειρο της είναι να συνεχίσει αυτό που κάνει τώρα με περισσότερη επιτυχία  καθώς οι καιροί είναι αρκετά δύσκολοι αλλά όταν αγαπάς αυτό που κάνεις πάντα βρίσκεις τον τρόπο να πας μπροστά.

Όσο για την προσωπική της ζωή αυτό που προτιμάει είναι να παίρνει όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Πιστεύει ότι ο άντρας που έχεις δίπλα σου πρέπει να σε στηρίζει σε κάθε απόφαση σου και όχι να σε επικρίνει αρκεί να ξέρεις που πατάς σε μια σχέση.

 

Αγαπάει επίσης πολύ την κολύμβηση και την ιππασία και έτσι καταφέρνει εύκολα να διατηρεί την σιλουέτα της παράλληλα με σωστή διατροφή και ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ και τσιγάρου.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι αγαπάει πολύ τα ζώα και σκοπεύει άμεσα να εγγραφεί σε φιλοζωικές οργανώσεις για να μπορεί να συμμετέχει ενεργά στην καλύτερη  προστασία των δικαιωμάτων τους.

Εμείς της ευχόμαστε τα καλυτέρα σε ότι κάνει και αναμένουμε άμεσα σε νέες εξελίξεις και επιτυχίες  στον χώρο που κινείται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook