Το Flashnews,gr  έκανε τα πρώτα βήματα του στο διαδίκτυο  τον Ιανουάριο του 2011, αποτελώντας ένα , πραγματικά, παγκρήτιο μέσο ενημέρωσης  με εμφάνιση και περιεχόμενο αντάξιο των πρώτων, πανελλαδικά, διαδικτυακών ΜΜΕ.

Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά του, κέρδισαν την αγάπη και την προτίμηση των αναγνωστών, οδηγώντας το  Flashnews.gr σε αλματώδη άνοδο και κατακτώντας μια από τις πρώτες θέσεις αναγνωσιμότητας.

Σήμερα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, το Flashnews.gr, γυρίζει σελίδα και μπαίνει σε μια νέα εποχή.

Με ριζικά ανανεωμένη εμφάνιση, νέες στήλες, δίνοντας περισσότερο βάρος στο ρητό «μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις», το Flashnews.gr προσφέρει πλέον στους αναγνώστες ένα σύγχρονο και γρήγορο περιβάλλον περιήγησης, με τον σχεδιασμό και την υποστήριξη της εταιρίας WEBJAR και την εγκατάσταση τους server της εταιρίας Etherland.

Όλα αυτά όμως, διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά που το κρατούν ψηλά στις προτιμήσεις των αναγνωστών.

Παγκρήτια και όχι μόνο ενημέρωση, με την αμεσότητα και εγκυρότητα την οποία απαιτεί η σύγχρονη ψηφιακή εποχή και οι τεχνολογικές εξελίξεις.

Η ομάδα του Flashnews.gr, ενδυναμωμένη και ενισχυμένη, δεσμεύεται να αυξήσει την προσπάθεια για έντιμη και μαχητική δημοσιογραφία, προσφέροντας όλα όσα απαιτούν οι αναγνώστες από ένα διαδικτυακό Μέσο Ενημέρωσης.

Η Ομάδα του Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook