Για μία ακόμα φορά η ΠΑΕ Πλατανιάς έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας τη δράση “Λίγο γάλα για πολλά παιδιά” των Γιατρών του Κόσμου.

Η Χανιώτικη ομάδα προσέφερε κούτες με γάλατα δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την στήριξή της στην αξιέπαινη δράση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση:

Κούτες με γάλατα προσέφερε στους Γιατρούς του Κόσμου η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων, στηρίζοντας έμπρακτα την αξιέπαινη δράση τους, «Λίγο γάλα για πολλά παιδιά», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

Χάρη στην ευαισθητοποίηση εκατοντάδων συμπολιτών μας, επιτεύχθηκε ο στόχος της δράσης να «δημιουργηθεί» ένα μεγάλο δέντρο από γάλατα!

Την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εκπροσώπησαν στη συγκεκριμένη δράση ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Λάμπρος Μαλτέζος, ο υπεύθυνος Τύπου Γιώργος Γεωργακάκης και οι ποδοσφαιριστές Φανούρης Γουνδουλάκης, Κώστας Περιστερίδης και Νικηφόρος Τσοντάκης.

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι Γιατροί του Κόσμου/Medecins Du Monde, είναι μία διεθνής, ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Δραστηριοποιείται τηρώντας αυστηρά την επιχειρησιακή της ανεξαρτησία, με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες των πληθυσμών και τις δυνατότητες των ομάδων της να προσφέρουν βοήθεια σε μεγάλες, αλλά και σιωπηρές κρίσεις του πλανήτη μας.

Στην Ελλάδα, οι Γιατροί του Κόσμου ιδρύθηκαν το 1990 και αποτελούν ένα από τα 14 τμήματα του διεθνούς δικτύου της οργάνωσης. Συμπληρώνοντας 24 χρόνια συνεχούς δράσης το 2014, οι Γιατροί του Κόσμου έχουν αναγνωριστεί στη συνείδηση των πολιτών ως μια αξιόπιστη και αποτελεσματική οργάνωση, η οποία προωθεί τα συναισθήματα αλληλεγγύης της ελληνικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook