Μετά το οριστικό ναυάγιο στην περίπτωση απόκτησης του Γερμανού Στάκμαν στον Εργοτέλη στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην εγχώρια αγορά προκειμένου να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα. 
Το νέο όνομα που προστέθηκε στη μακροσκελή πλέον μεταγραφική λίστα τερματοφυλάκων της κρητικής ομάδας είναι αυτό του Μάριο Γκαλίνοβιτς που αγωνίστηκε με επιτυχία φέτος στην Καβαλά ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. 
Ο Κροάτης τερματοφύλακας μένει ελεύθερος από τους «πράσινους» σε λίγες μέρες και φαίνεται να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα αρκεί να υπάρξει πρόταση που να τον ικανοποιεί. 
Το κασέ του Γκαλίνοβιτς είναι λίγο υψηλό για τα χρήματα που σκέφτεται να διαθέσει ο Εργοτέλης για την απόκτηση τερματοφύλακα όμως φαίνεται ότι στην κρητική ομάδα έχουν αποφασίσει να διαθέσουν κάποια επιπλέον χρήματα για τη θέση του τερματοφύλακα. 
Για αυτό τον λόγο οι «κιτρινόμαυροι» σκέφτονται να κάνουν στον Γκαλίνοβιτς μια πρόταση που με μπόνους θα φτάνει στις 170.000 ευρώ την ίδια ώρα που οι απαιτήσεις του Κροάτη κυμαίνονται στις 200 με 220.000 ευρώ. 
Πέρα από τον Γκαλίνοβιτς ο Εργοτέλης εξακολουθεί να θέλει και τον Ντάνιελ Φερνάντες που αγωνίστηκε πέρυσι στον Παναθηναϊκό και τον Πανσερραϊκό και ανήκει στη Σάλκε. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook