“Στην συνδιάσκεψη βρέθηκα μετά από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ” είναι η απάντηση της Ευαγγελίας Σχοιναράκη η οποία, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, εξέδωσε γραπτή δήλωση κάνοντας λόγο για κατάπτυστη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση της ΝΕ, αναφέρονταν ονομαστικά η κ. Σχοιναράκη με σαφείς αιχμές ότι με την παρουσία της στην συνδιάσκεψη αναζητά πολιτική στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η γραπτή δήλωση της Ευαγγελίας Σχοιναράκη-Ηλιάκη έχει ως εξής:

Με έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα την κατάπτυστη ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνδιάσκεψη βρέθηκα μετά από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξέλιξη των πραγμάτων δείχνει, ότι όχι μόνο δεν σεβαστήκατε την παρουσία μου, αλλά προσπαθήσατε να την ακυρώσετε, είτε  δίνοντας παραπολιτικά στα μέσα ενημέρωσης, είτε με την σημερινή ανακοίνωσή σας.

Αλήθεια από που προκύπτει ότι αναζητώ «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», και για να ξεπλύνω τι;

Από πού προκύπτει ότι αναζητώ θέση στο ψηφοδέλτιο σας;

Από πού προκύπτει ότι ανήκω στους γυρολόγους της πολιτικής και τους θεσιθήρες που αναζητούν στέγη άλλοτε δεξιά και άλλοτε αριστερά;

Η πορεία μου όντως έχει καταγραφεί στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας στα 11 χρόνια της παρουσίας μου στη Βουλή και στη Νομαρχία και δεν χρειάζομαι την αξιολόγησή σας.

Μήπως έχετε μπερδευτεί με τους χαμαιλέοντες της πολιτικής που συνωστίζονται, τελευταία, στους διαδρόμους του κόμματός σας;;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook