Αν βλέπετε τους φίλους σας στο facebook να μειώνονται, θα αναρωτηθείτε ποιος σας διέγραψε από φίλο. Ωστόσο, το Facebook δεν δίνει τέτοιου είδους πληροφορίες, πιθανότατα για να αποφύγει τυχών διαμάχες μεταξύ "φίλων". Υπάρχει όμως ένα script/extension για όλους τους browsers, το οποίο θα κάνει αυτή τη δουλειά με ονομασία Unfriend Finder.

To Unfriend Finderείναι ένα script το οποίο εκτός από το να σας ειδοποιεί για το αν κάποιος σας διέγραψε από φίλο στο facebook, σας ενημερώνει και για αυτούς που διαγράψατε εσείς αλλά και για όσους έχουν απενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους.

Το script βρίσκει τους φίλους που σας διέγραψαν κρατώντας μια λίστα εγγραφών με όλους τους φίλους σας, η οποία συγκρίνεται κάθε φορά που γίνετε refresh στον browser με την τρέχουσα λίστα. Βέβαια το script δεν θα μπορέσει να σας πει ποιοι φίλοι σας έχουν διαγράψει στο παρελθόν, αλλά από την ημέρα που το εγκαταστήσατε.Το Unfriend Finder συνεργάζεται με το facebook όπως ακριβώς και μια οποιαδήποτε εφαρμογή και παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Επίσης, εκτός από τις ειδοποιήσεις για τους φίλους που σας διέγραψαν, θα ξέρετε ποιοι δεν έχουν ακόμη δεχθεί το αίτημα φιλίας σας ή το ακυρώσαν τελείως.

Το Unfriend Finder είναι διαθέσιμο για τους Chrome, Firefox, Opera και Safari.

pcsteps