Στα Χανιά βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μετά την χθεσινή τελευταία προεκλογική ομιλία του στο Ηράκλειο, έκανε μια χαλαρή πρωινή βόλτα στην πόλη των Χανίων, απολαμβάνοντας την κρητική φιλοξενία με παραδοσιακά κεράσματα και δώρα.

Για περίπου μια 45 λεπτά, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και από τη μια μεριά μοίρασε ελπίδες υπογράφοντας σε ένα φυλλάδιο μαθητή “Η ελπίδα έρχεται. Αλέξης Τσίπρας”, ενώ από την άλλη βρέθηκε αντιμέτωπος με την αγωνία ενός άνεργου πολίτη που ψάχνει την ελπίδα αλλά απαιτεί πράξεις.

Η κάμερα του Flashnews.gr κατέγραψε έναν χαρακτηριστικό διάλογο μεταξύ του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και ενός άνεργου πολίτη στα Χανιά, ο οποίος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να του απαντήσει τι θα κάνει για να βρεθούν δουλειές.

“Ο κόσμος πεινάει τρώει απ’τα σκουπίδια” … “Εγώ καλέ μου δούλευα επισκευές στα καράβια, δεν έχει τίποτα. Είμαστε ο πρώτος εμπορικός στόλος στον πλανήτη και αυτή την στιγμή 600 ελληνικά καράβια, φτιάχνονται στην Κίνα και στην Κορέα. Τί θα κάνετε για αυτό;”

“Σε μια κουβέντα δεν μπορώ να στο πω αυτό” απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πολίτη να επιμένει “Εν ολίγοις (πείτε)

…”Θα δώσουμε μάχη με δυσκολίες μεγάλες γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα και ακόμα χειρότερα από αυτά που περιέγραψες και το ξέρουμε, είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρα”.

Στη συνέχεια της συζήτησης ο πολίτης έκανε λόγο για τους βολεμένους του συστήματος ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι “αυτό το σύστημα θα το αλλάξουμε”.

“Εύχομαι να είστε η ελπίδα… αλλά το θέμα είναι να δούμε”, αποκρίθηκε ο πολίτης υπενθυμίζοντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι εκτός από λόγια οι πολίτες θέλουν πράξεις.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook