Ισχυρό σοκ υπέστη ένας Πακιστανός που πήγε να πιει νερό από ένα αυλάκι στην περιοχή της Άκολης Αιγιαλείας, όταν ξαφνικά διαπίστωσε ότι δίπλα του κείτονταν ένας νεκρός άνδρας σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης! Αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια Αιγίου, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.

Ο νεκρός ήταν πεσμένος μέσα στο ρέμα, στην περιοχή της Ροδοδάφνης κοντά στην παλιά εθνική οδό Αθηνών- Πατρών και δεν έφερε πάνω του κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει την ταυτότητά του. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ιατροδικαστού, ο θάνατος είχε επέλθει τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν από την ανεύρεση της σορού. Οι αστυνομικοί βρήκαν στις τσέπες του άδεια κουτιά από φάρμακα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τα είχε καταναλώσει με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ωστόσο, τα αίτια θανάτου θα αποκαλυφθούν από την νεκροτομή που θα γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και τις τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα εκδοθούν σε μια εβδομάδα. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί έχουν ανασύρει τους φακέλους με τις εξαφανίσεις προσώπων από την ευρύτερη περιοχή, μήπως και καταφέρουν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του νεκρού άνδρα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook