Το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει η Ελβίρα Στασσίνου η οποία συμμετείχε ως υποψήφια βουλευτής Χανίων της ΝΔ στις εκλογές:

“Ο ελληνικός λαός αποφάσισε χθές να εμπιστευθεί την διακυβέρνηση της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ελληνικός λαός ελπίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποσχεθεί σε αυτόν τα πάντα. Θα πρέπει λοιπόν τώρα τα λόγια να γίνουν πράξεις και αυτό είναι το δυσκολότερο μέρος.  Αλλιώς είναι να είσαι αντιπολίτευση και αλλιώς να είσαι κυβέρνηση, γιατί στην κυβέρνηση ο λαός στηρίζεται, ελπίζει και τιμωρεί.

Εύχομαι ως Ελληνίδα πολίτης οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις, γιατί αυτό που πρέπει να κοιτάμε πάντα, είναι η πατρίδα μας και για χαριν αυτης, δεν υπάρχουν ούτε κόμματα ούτε χρώματα. Ευχαριστώ θερμά τους 1167 ανθρώπους που με ψήφισαν, έχοντας στην διάθεση μου χρόνο για τον προεκλογικό μου αγώνα μολις 10 μέρες και μην έχοντας ουδέποτε ξανά πολιτευτεί, σε συνδυασμό με την ήττα της παράταξης μου στα Χανιά.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και δηλώνω παρούσα στην πολιτική ζωή της χώρας μας και στα προβλήματα του νομού μας.  Θα είμαι κοντά σας, σας ευχαριστώ που με τιμήσατε γιατί η ψήφος είναι ιερή και θα πρέπει να την τιμάμε, να την σεβόμαστε και πάνω απο όλα να μην ξεχνάμε.

Ελβίρα Στασσίνου
Υποψηφια Βουλευτης με την Νέα Δημοκρατία”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook